Horoscop Taur 2017

Preziceri astrale de dragoste, sanatate, cariera si banii!
Taurii au parte de tot felul de blocaje care tin mai degraba de comunicare si cand discutam de comunicare m-as duce pe o zona extinsa spre telefon, calculator, imprimanta de ce? pentru ca de cele mai multe ori cand este mercur retrograd atunci iti ratacesti telefonul, atunci se sterge agenda telefonica, atunci iti cade calculatorul si imprimanta nu mai are toner.
Horoscop taur 2017
Si atunci e bine ca taurii sa-si verifice din timp aceste lucruri, sa fie foarte atenti unde isi lasa obiectele personale pentru ca le pot pierde si exista riscul sa nu le mai recupereze, tot mercur retrograd da blocaje la drum scurt adica alergi in toate directiile si nu se materializeaza nimic, te duci la un ghiseu sa achiti ceva si s-ar putea sa nu reusesti sa obtii acele aprobari sau acele vize.

Tot aceasta perioada nu este benefica celor care sustin examene, de acea pana atunci sa nu ‘ingrasati porcul’ dar este bine sa faceti recapitulare pentru ca retrograd inseamna sa revizuiesti sa recapitulezi inainte de a merge la examenul respectiv.

Pe finalul acestei zodii macar cateva aspecte pozitive sunt pentru ca un astfel de astru este foarte deschis pe relatiile cu fratii deci, cei care sunt certati din diverse motive acum este o perioada exceptionala sa puteti flutura steagul pacii.

error: Content is protected !!