Horoscop Leu 2017

Horoscop Leu | Horoscop de bani si de munca
O perioada interesanta pentru Leii, exact cum le place lor pentru ca alinierea soare, mercur retrograd, marte, iata alinierea celor trei planete se produce pe cea de-a doua casa a horoscopului lor general casa banilor!
Horoscop Leu 2017
Se spune ca un Leii care nu iubeste banii si care nu ravneste la confort este atipic si nici nu poate fi incadrat in zona tarului clasic, probabil ca are un alt ascendent sau alte aspecte planetare care il duce catre o alta zona, de aceea intr-o astfel de perioada Leii vor fi foarte concentrati sa negocieze sau sa renegocieze un contract, sa achizitioneze sau sa tranzactioneze, sa vanda un bun de valoare teren, casa, poate sa intre intr-o zona de normalitate pe castigurile imediate.

Ma refer la castigurile pe termen scurt si pe termen mediu, cand discutam de reesalonare sau de redicutarea anumitor bonusuri salariale sa de alta natura ma gandesc, ca leii isi doresc intotdeauna mai mult, pot si au cu ce sa rezolve aceste lucruri.

Horoscop Leu 2017 | Horoscop de dragoste
Daca discutam de partea sentimentala, va voi spune ca cea de-a cincea casa cea care este dedicata sau rezervata iubirii este locuita de lilit alias luna neagra si predispune la pasiuni mistuitoare, activeaza focul pasiunii in relatia sentimentala sau de casatorie iar acolo unde nu gaseste terenul propice isi indreapta atentia catre o ispita.
Atentie leilor daca sunteti singuri lasati-va ispititi daca nu mai bine nu-i face pe cei din jurul vostru sa sufere fara rost, si nu pierdeti timpul pentru ca aceasta iubire este si perseverenta.

error: Content is protected !!