Horoscop Capricorn 2016

Deprinderea unor strategii de viață care să țină cont de detalii și de contorizarea eficientă a reușitelor și a eșecurilor ar fi bine să vă preocupe în această perioadă, întrucât veți fi nevoit să vă măsurați forțele , măcar la nivel teoretic cu ceilalți și fiecare lucru bine făcut la locul de muncă va conta pentru imaginea voastră de partener activ și mai ales deosebit de harnic.

Strategiile voastre de afirmare în ochii celorlalți suferă la capitolul eficientă în luna iulie, întrucât sunteți nevoit să ieșiți din casă la brațul partenerului de viață, deși relația cu acesta este departe de a fi una ideală. În acest sens puteți da vina pe cauze financiare și ar fi mai indicat decât să deschideți acum cutia pandorei, această inițiativă putând căpăta o finalitate nedorită mai ales în această perioadă. Pentru zodia voastră, luna august va scoate în prim plan relația voastră cu gașcă de prieteni. Aspectele ieșite acum la iveală s-ar putea să nu fie dintre cele mai vesele, însă ele vă vor conduce către o imagine mai realistă a vieții în momentul în care veți realiză că atunci când vine vorba de bani și alte interese lucrurile nu mai stau tocmai așa cum credeați.
Horoscop Capricorn 2016
Luna septembrie vă creează o dinamică ieșită din comun și orice ați face vi se va părea că ceilalți stau cu gură pe voi, așteptându-va să faceți cea mai mică greșeală pentru a vă sancționa. Tendința de a le răspunde va fi una extrem de dură și de aici până la un conflict în toate regulă nu mai este decât un singur pas. Este bine așadar să evitați discuțiile în contradictoriu și să nu răspundeți cu orice preț provocărilor în această perioadă.

Luna octombrie vine cu și mai multă veselie și bucurie alături de copii, activități creative și persoană iubită, în timp ce vechile răni s-au vindecat într-un fel în care vă permit din nou să fiți ceva mai eficient în acțiuni ca afișare a veseliei debordante . Luna noiembrie vă aduce în sfârșit necesarul de idei noi și susținere din partea familiei pentru a demară acțiuni ce să vă dezvolte creativitatea și care să vină în același timp în mod eficient în sprijinul celor năpăstuiți de soartă.În acest sens luna decembrie vă poate aduce un ajutor consistent , chiar din partea unei asociații sau instituții specializate, sau a aunui potent om de afaceri, însă fiți pregătiți pentru a vă sacrifică la locul de muncă pentru început, pentru a putea pune lucrurile pe picioare.

Sănătatea voastră ar putea fi afectată în luna septembrie de probleme legate de comunicare, însă altfel veți putea constata că sunteți foarte interesată în ultima vreme de modalitățile prin care ați putea vindeca pe ceilalți , iar acest moment ar putea fi unul important pentru concluziile la care veți ajunge.Este bine să fiți atenți la furturi sau alt fel de agresiuni financiare, dezamăgirea poate fi ceva mai mare și starea normală de liniște mult mai greu de readus la cote obișnuite. În luna noiembrie bucuria iubirii se arată mai puternică înspre vindecare așa că simplul fapt că sunteți acasă și vă înțelegeți excelent cu toată lumea într-o atmosferă armonioasă poate aduce minuni.Astfel, în luna decembrie se va crea cadrul necesar pentru a înțelege efectul și acțiunea tuturor formelor subtile de vindecare, iar cuvântul „Evrika” poate fi acum din nou rostit cu bucuria unei adevărate înțelegeri de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă cu adevărat sănătatea noastră.

error: Content is protected !!