Horoscop Fecioara 2017

Ce ne pot spune astrele despre Horoscop Fecioara pe anul 2017 cu privire la cariera, dragoste si banii dar si sanatate.
Trebuie sa intelegem exact mesajul legat de aceasta luna albastra, energia pe care o primim de 2 ori in aceasi luna calendaristica, de fapt luna nu este albastra am avut luna plina pe data de 2 iulie si pe data de 31 in aceasi luna se spune ca, cei care sunt bataiosi, ambitiosi si isi doresc iata sa umple hambarul reusesc intr-o singura luna de doua ori sa atraga profit.
Horoscop Fecioara 2017
Nu trebuie sa va fortati norocul fiti cumpatati si incercati sa detineti in permanenta controlul situatiei, aceasta perioada nu este tocmai benefica pentru deplasari, excursii pentru plecari in delegatii trebuie sa fiti in permanenta temperati, sunt fenomene care intotdeauna ne atentioneaza sa fim mai atenti.

Este posibil sa aveti parte si de diferite certuri sau dispute insa de saptamana viitoare Marte v-a intra si el in zodia leului si ii v-a impaca pe cei certati cine se tachineaza este clar ca se iubeste prin urmare mult mai dulce v-a fi impacarea dupa data de 9.

Previziuni imbucuratoare cel putin pentru saptamana viitoare lucrurile se aplaneaza cand intram sub amprenta leului profitati de aceasta saptamana pentru ca multe dintre dorintele voastre pot fi chiar indeplinite.

error: Content is protected !!