Horoscop Pești 2016

Luna februarie vă aduce în prim plan creativitatea și veți fi nevoită mai mult ca oricând să improvizați , însă pentru a nu suferi de pe urma exprimării voastre, este bine să vă faceți o strategie de bază, oricât de dificil vi s-ar părea acest lucru.

Axa prieteni-iubire este încărcată acum și veți avea ocazia să vedeți cât de mult vă puteți ajuta cu cei dragi pentru că în același timp relațiile voastre cu persoana iubită sau cu familia să nu își piardă din armonia existența.Luna martie vă aduce în prim plan relațiile dificile cu anumiți prieteni și o comunicare justă poate rezolvă aceste tensiuni , mai ales acolo unde simțiți că mergând alături de aceștia nu vă îndreptați în direcția corectă. S-ar putea să simțiți nevoia de a vă asocia cu alte grupuri de interese și în ceea ce privește poziția voastră la locul de muncă, astfel că această direcție capătă acum pentru voi o semnificație aparte. Dacă vă plac copiii, luna aprilie ar putea fi ideală pentru a vă implică în activități care să vă permită să le acordați porția de iubire binemeritată, indiferent cât de chinuitoare au fost vremurile pentru ei până acum.
Horoscop Peşti 2016
Sunteți mai sensibili la artă și frumos în această perioadă și acest lucru poate aduce necesarul de culoare în viață voastră ceva mai monotonă în ultima vremele.Relațiile de muncă pot suferi și ele ajustări în această perioadă, însă cu siguranță efectele vor fi benefice. Poveștile de iubire cunosc un maxim în luna mai și dacă nu a apărut încă persoana pe care o căutați de multă vreme, acum ar putea fi momentul. Totuși, fiți atenți la interesele celeilalte persoane și nu va grăbiți,căci abia mai târziu veți descoperi complexitatea unei situații ce dă buzna în viață voastră în mod spectaculos, însă bucurați-vă de iubire, în această perioadă ar fi și păcat să nu o faceți, chiar dacă veți fi puțin stânjeniți sau confuzi de felul în care această vă expune în ochii celorlalți. În luna iunie veți putea constată că nu mai puteți comunică orice oricând oricum, fără că acest lucru să atragă atenția celor din jur. Așadar atenție mare la felul în care comunicați pentru că o confuzie pe care o faceți în mod involuntar poate fi în această perioadă interpretată greșit și degenera într-un scandal în toată regula.

Luxul este la el acasă pare a fi motto-ul pentru începutul de an , iar o mână de ajutor atunci când lucrurile nu stau chiar atât de roz poate veni din parte aunui asociat sau a unei persoane apropiate, însă un mediu confortabil nu înseamnă neapărat și un flux financiar la fel de consistent, ci mai mult ambientul care vă face să vă simțiți în largul vostru.Uneori vi se poate părea ca puteți specula chiar mai mult , respectând regulile jocului pe piața financiară, însă pentru începutul anului nu este recomandabil să suprasolicitați căci ne aflăm încă în zona de recesiune și acest lucru nu poate fi atât de ușor contrabalansat pe cât pare uneori la prima vedere.

O gândire înțeleaptă este mereu o sursă de câștiguri atuci când își permite să încerce direcții noi , chiar împotrivă vocilor din exterior, însă rețineți că nu vă puteți avânta în mijlocul oceanului de unul singur, așa că veți avea nevoie de oameni care să vă împărtășească ideile și să vă susțină cel puțin moral, iar acest lucru valideaza în același timp șansele de reușită. Relația cu directorii financiari ai companiei la care lucrați ar putea deveni extrem de importantă în această perioadă , întrucât orice fel de negociere se vă purta dur mai ales atunci când este vorba de profitul obținut de voi. Nu sunteți afectați de aspectele financiare în mod extrem de direct în luna mai însă este bine să fiți precaut și să nu exagerați aventurându-vă în zone despre care nu știți foarte multe lucruri pentru a evita astfel posibile surprize neplăcute.În luna iunie apele sunt liniștite în zona financiară , mici turbulențe ar putea apărea doar dacă aveți îndatorări în raport cu prietenii sau cu persoane din grupul de cunoscuți.

Exagerările personale sunt singura cale de dezechilibru ce poate să vă afecteze sănătatea în mod imprevizibil la început de an.Atâta timp cât vă păstrați atitudinea justă și nu cădeți pradă iluziilor, va fi greu să declanșați în mod subtil vreo afecțiune neprevăzută, astfel ca mai degrabă aveți ocazia să vă întăriți imunitatea și sănătatea găsind o mai bună conexiune cu natura în primele două luni ale anului. În plus ați putea simți că „vraciul” interior se trezește la viață și esta gata să îi ajute și pe ceilalți, de îndată ce găsește ingredientele sau asocierea corectă cu specialiști mai experimentați în acest domeniu.În luna martie, preocuparea pentru vindecare ajunge la apogeu și veți simți un impuls de a vă dedică mai mult adevărului științific în ceea ce privește modul în care ne alimentăm, în dauna manipulărilor de tot felul existențe inca în mediul public.

error: Content is protected !!