Horoscop luna Mai 2016 – Vezi complet profilul tău astrologic

Discutăm cum ne vor influența astrele în luna ce urmează, dar și care sunt previziunile astrale din această perioadă, ce pericole, avertizări dar și previziunile detaliate pentru fiecare zodie în parte.
horoscop luna mai

Berbec, un an bun de muncă pentru berbeci însă numai din această jumătate a anului s-ar putea ca unele lucruri ce se manifestă în această perioadă să-i motiveze și să încerce să-și găsească echilibrul atâta timp cât perfecțiunea nu există însă cât de repede posibil pentru că stelele vă ajută.

Taur, pentru tauri lucrurile stau un pic mai provocator, nu neapărat în sensul rău al cuvântului dar taurii simt nevoia de a schimba ceva din punct de vedere financiar și-atunci s-ar puteas să se gândească la tot felul de investiții, asocieri poate chiar de a vinde ceva, lucrurile acestea trebuiesc făcute cu foarte multă precauție, răbdare și atenție trebuie să își aleagă cu grijă partenerii, și schimbările din planul profestional.

Gemeni, o perioadă foarte bună pentru planuri personale, relații de iubire, copii unele relații întradevăr se închid altele noi să aveți grijă să nu aveți o suprapunere de evenimente în viață voastră, trebuie să vă bazați pe ceea ce știți să faceți cel mai bine comunicarea este întotdeauna cheia către un succes garantat.

Rac, au un an financiar bun, este un an în care pot face investiții, trebuie să se gândească la relațiile de familie și să le echilibreze în așa fel încât și lor să le fie bine și mă refer la cei care îi susțin foarte mult pe ceilalți și fac foarte puține pentru ei, dar este și o veste bună din pct de vedere sentimental.

Leu, au un an extrem de bun pentru că jupiter se află în Zodia lor, bun din punct de vedere personal, cei care se gândesc la relații își pot realiza vise foarte frumoase dar și din punct de vedere al exprimărilor personale este o zodie care dă mulți artiști practic leii pot avea noroc sau câștig de cauză prin felul în care se exprimă.

Fecioara, anumite probleme medicale se pot rezolva și trebuie să aveți grijă mai mult de sănătatea voastră, nu va împrăștiați în foarte multe direcții Jupiter marele benefic vă ajută în plan personal, vă ajută să închideți și anumite lucruri din trecut care nu funcționează bine, vă dă foarte mult curaj ceea ce este foarte important vă puteți schimba domiciliul, orașul poate chiar țara și vă îndepărtați de anumite datorii.

Balanta, are până în luna octombrie destinul, pe această zodie, iarăși chestiuni importante care țin de deciziile lor mai puțin legate de ce vor ceilalți pentru ele sau de felul în care le influențează, e o perioadă foarte propice pentru a merge înainte, pentru a-și crea anumite planuri de viață pentru anumite investiții foarte important în planul prietenilor, a celor care susțin să ceară ajutorul să-și caute persoanele de care să se folosească în această perioadă.

Scorpion, au un an foarte bun profesional, trebuie să tragă foarte tare deși anumite lucruri legate de trecutul lor nu sunt încă încheiate, se rup anumite relații păguboase, va responsabilizati și vă asumați greutățile vieții, este o lună bună financiar dar și cu foarte multă precauție Saturn în zonă banilor nu înseamnă foarte multă expansiune sau foarte mult risc ci să faci toate lucrurile bine însă cu mare precauție.

Sagetator, este o luna foarte importantă din punct de vedere a maturizării, a spiritualității  este luna ideală pentru cei care vor să își lanseze anumite activități asta o spun pentru că deja ne aflăm în cea de-a două parte a anului, multă muncă, învățătură, cunoaștere se pot duce departe și pot ocupa anumite activități profesionale poate chiar în alte țări, există exact ceea ce se potrivește exact săgetătorulu.

Capricorn, are și el o lună importantă din punct de vedere profesional, țintește ca de obicei foarte sus, atenție lunile ce vor urma pentru că nu vor fi chiar așa cum le-ați calculat, este o perioadă și de reformulare pentru cei care se știu destul de conservatori s-ar putea să nu înțeleagă în momentul de față ce ar trebui să însemne această transformare însă un anumit tip de transformare poate să fie de ordin spiritual.

Varsator, deliberează și evoluează în același timp și din punct de vedere al vieții personale, a lucrurilor care le plac este luna puțin mai liberă din an trebuie să își facă proiecte mai ales cei care sunt talentați în anumite domenii.

Pesti, este o lună plină de succes pentru cei care au muncit foarte mult și care s-au pregătit în sensul acesta este luna și a profesie și a carierei pentru cei care vor să ocupe poziții importante și pentru cei care vor să-și asume un rol social, care vor să facă ceva pentru societate iar cei care vor să își schimbe serviciul nu este cazul să o facă acum la final de an.

error: Content is protected !!