Horoscop Scorpion 2016

Horoscopul anului pentru Dragoste, Noroc, Bani, Sănătate, Carieră
Problema partenerului de viață revine în prim plan în luna iunie și va trebui să aveți grijă cum amestecați timpul petrecut la muncă în raport cu mediul de aici , pentru că eventuale divergente sau reacții din partea partenerului pe această temă ar putea să vă aducă chiar și o ruptură în cazul în care relația voastră nu a trecut deja severa probă a timpului.

Este bine să încercați să nu fiți prea rece cu partenerul și dacă situația este inversă cu voi pe post de victimă să fiți conștienți că nu este cazul pentru o reacție extremă, cu toții întâmpinăm din când în când momente ceva mai delicate.
Horoscop Scorpion 2016
Strategia de comunicare este din nou foarte importantă în acest sens. Luna iulie a acestui an vă introduce într-un mediu favorabil afirmării prin felul în care sunteți alături de familie și cei dragi, fapt ce va va încânta nespus,întrucât sunteți recunoscut pentru stabilitatea voastră în raport cu al vostru cămin. Situații ceva mai provocatoare la locul de muncă pot acum să apara și acolo unde felul în care ne exprimăm sau amestecăm interesele personale cu nevoia de a respectă sarcinile impuse de șefi aduce o dinamică puternică și de unde lucrurile pot degenera , îndemnându-ne să facem în acest fel alegeri greșite. Relația cu familia este tot acum importantă, în timp ce este indicat să ne păzim de nevoia intervențiilor medicale directe pe cât posibil.

Ați putea constata în perioadă asta că devotamentul altora înspre portofelul vostru este ceva mai insistent, dar cu toate astea s-ar putea să ezitați în a lua atitudine atunci când situația o cere și acest lucru să vă provoace ceva pagube, dar infinit mai mici decât în cazul unor reacții necugetate, sau și mai rău , necontrolate, așa că încercați să acceptați faptul că nu trăim într-o lume perfectă.

Probabilitatea de a pierde bani este mare în luna mai , așa că atunci când vă angajați la așteptări exorbitante, veți sfârși cel mai probabil cu buza umflată.Afacerile își urmează cursul firesc în luna iunie atâta timp cât veți menține un contact permanent cu partenerii voștri, ați putea chiar să puteți accesa fonduri importante dacă veți ști cum să puneți problema în avantajul vostru în momentele cheie ale negocierilor purtate.Puteți cheltui ceva mai mult decât de obiciei pe călătorie și distracții, așa că aveți grijă să fie din surplus și nu creându-vă datorii la prieteni sau apropiați.

Orice ați face nu refuzați să ascultați o persoană care susține că vă iubește, lipsa de comunicare este cea mai importantă piedică a interacțiunii interumane, așa că fiți blândă și înțelegătoare chiar și cu persoanele ce păr disperate, acum sau mai târziu vor aprecia asta iar sănătatea vă rămâne la cote maxime de partea amândurora. Problemele de comunicare pe care le-ați avea cu persoana iubită pot provoca anumite afecțiuni așa că aveți grijă să nu rămâneți cu nemulțumiri sau frustrări în urma discuțiilor pe care le aveți cu ceilalți.

În următoarea lună cauzele afecțiunilor ar putea deveni cele sexuale astfel încât este bina să nu exagerați în manifestările de acest tip într-un mod lipsit de maturitate și echilibru pentru a vă păstra sănătatea intactă. Dinamica afecțiunilor de tot felul este maximă în perioada lunii august, însă atâta timp cât sunteți activ, echilibrat și nu în ultimul rând atent la alimentația voastră și la armonia interacțiunilor cu ceilalți, toate acestea vor trece pe lângă voi. Tăcerea este un semn de sănătate par a spune astrele în luna septembrie, astfel că nu va rămâne decât să reușiți o comunicare plină de măiestrie și totul vă fi în regulă.

error: Content is protected !!