Horoscop Balanță 2016

Luna septembrie mută centrul atenției pe relația iubire-familie astfel că sunteți dispus mai mult la sacrificii făcute pentru cei dragi. Cu toate astea relația cu reprezentanții de sex amsculin poate fi mai dificilă și va trebui să lăsați de la voi pentru ca lucrurile să poată merge înainte.

Chiar dacă uneori veți simți nevoia să fiți critic la adresa celor din jur, încercați să evitați acest lucru, sunt șanse mari ca reacțiile voastre să nu aibă succes și ,mai mult, să fie imediat taxate de ceillati interlocutori. În octombrie aveți dileme legate de modalitatea optimă de a produce banii de care aveți nevoie, fiind indecis între a rămâne fidel investițiilor susținute de familie sau celor care vă ajută să urcați pe treapta socială. Încercați să alegeți varianta care să îmbine ambele idei, întrucât vă aflați într-o perioadă în care conceptul de echilibru este important.
Horoscop Balanță 2016
Luna noiembrie vă poate aduce o vacanță puțin forțată, mai ales că timpul petrecut alături de cei dragi vă constrânge să lipsiți mai mult de sub ochii lumii. Tot acum certurile cu parteneră de viață devin ceva mai acide iar acest lucru creează multă retragere de ambele părți. În ultima lună a anului, sunteți strict preocupați de cadourile pe care alții le-ar putea lasă direct în contul vostrusi în acest sens sunteți dispus să munciți în neștire.

Ne plângem ceva mai mult în luna august legat de aspectele financiare, însă chiar dacă interlocutorul este dispus să ne asculte, uneori abundența ideilor duce la atingerea unei saturații care nu va fi cu siguranță avantajoasă, mai ales dacă aveți de a face cu o persoană ce are drept de decizie în acest sens.

Va trebui să înțelegeți că uneori, felul armonios în care vedem noi alocarea fondurilor nu se potrivește nicicum cu strategia tehnică, rece, a șefului, a investitorului, care este interesat mai degrabă de planuri concrete decât de aspectul emoțional al problemei așa că nu vă lăsați pradă acestor aspecte dacă vreți să obțineți maximum de avantaje în această perioadă.

Anumite datorii față de o rudă de familie sau un asociat familiar pot reveni acum pe tapet și va fi rândul vostru acum să returnați favoarea, chiar dacă o veți face cu ultimii bani din casă.

Apăsarea resimțită în acest domeniu al vieții se datorează faptului că în această perioadă aveți nevoie să evoluați mai mult pe plan profesional însă în mod concret aveți nevoie de susținere din exterior și acest lucru vă poate creă frământări suplimentare. Discutați mult cu partenerii de afaceri în luna noiembrie despre posibilitățile de înnoire a fluxului financiar în unitatea voastră, însă astrele vă surâd în această lună mai mult în ceea ce privește speculația pe piață financiară. Abia în decembrie vor sosi adevărații investitori care să vă poată pune cu adevărat pe linia de plutire afacerea.

Nevoia de a vă raporta tot timpul la ceilalți poate deveni apăsătoare și în plus o strategie de succes nu poate ignora proveniențele trecutului, fapt ce vă va face în luna octombrie să fiți imuni la afecțiunile prezentului iar ele, dacă vor exista vor fi tot umbre ale trecutului.În luna noiembrie descoperiți că nu toate informațiile referitor la tratamentele medicamentoase sunt încă valabe. A 12-a luna ă anului ne invită să savurăm o prestație în dormitor respectând regulile de igiena și protecție înspre binele sănătății noastre.

error: Content is protected !!