Horoscop Fecioară 2016

Horoscopul anului pentru Dragoste, Noroc, Bani, Sănătate, Carieră
Începeți anul cu o predispoziție pentru situații ceva mai delicate la locul de muncă pe care vă trebui să le gestionați cu multă chibzuință, pentru a nu risca să fiți dat afară doar pentru faptul că ați încercat să faceți pe șeful atunci când nu trebuia. A două luna a anului aduce tensiuni legate de familie ce vă pun răbdarea la încercare atunci când noi pretenții apar din partea unor rude sau prieteni apropiați.

Gestionați cu atenție situația, căci puteți descoperi că soluțiile pe care le-ați avut până acum nu mai funcționează și este nevoie de o nouă atitudine din partea voastră , ce poate fi un pic mai greu de pus în practică decât pare la prima vedere.
Horoscop Fecioara 2016
Prima lună a anului este mai favorabilă speculațiilor financiare în raport cu surse de venit externe, așa că vă puteți canaliza efortul către a naviga ceva mai în largul oceanului pentru a găsi comoara ascunsă pe care o căutați.Luna februarie vă poate aduce ceva mai multă apăsare financiară, mai ales în raport cu situația generală în căminul vostru, astfel că o planificare ceva mai inginerească a cheltuielilor n-ar strică să fie aplicată de către întreagă familie. Tensiunile legate de locul de muncă se accentuează mai mult în luna martie și dacă acest lucru nu vă afectează în mod direct, atunci lucrurile vor merge pe o pantă ascendentă.

Cheltuielile nu vor mai fi la fel de exagerate în luna aprilie și veți simți nevoia de a le limita , fapt ce vă va produce ceva neplăceri și vă va obligă la multă chibzuință atunci când vine vorba de alocarea fondurilor pentru distracție.Luna mai vă găsește apelând la nevoie direct la cei apropiați pentru sumele de bani necesare, începând chiar cu partenerul de viață și acest lucru v-ar putea aduce ceva mustrări pe măsură ce sumele cerute vor crește iar lumea v-ar putea bănui că speculați cam tare situația amoroasă avantajoasă în care vă aflați în aceste clipe. Activitatea financiară poate fi ceva mai redusă în luna iunie, însă nu veți putea ocoli relația cu prietenii și cu partenerii de afaceri, acolo unde trebuie să fiți pregătit să dați explicații.

Începutul anului este momentul perfect pentru a demara investigațiile restante și a dezvoltă o grijă sporită față de sănătatea voastră . Dacă ajungeți în situația de a avea nevoie de intervenții medicale, asigurați-vă că acestea sunt efectuate sub recomandarea unui specialist experimentat și nu ezitați să apelați la tehnologia ultramoderna acolo unde acest lucru este posibil , vă va ajuta în procesul de vindecare.

Februarie este luna sănătății pentru voi și grijă pentru acest aspect vă aduce în situația de a rezolva definitiv toate problemele existente, astfel încât începutul primăverii să vă găsească în condiție optimă.Grija generală pentru sănătate revine în luna martie, când nevoia organismului vostru de a se reechilibra odată cu venirea primăverii vă va împinge către mai multă mișcare și această va fi mai plăcută dacă veți reuși să o faceți alături de cei dragi.

Tehnologia vindecă orice – pare a fi deviza lunii aprilie, însă nu uitați că fiecare afecțiune pe care o avem are o cauza subtilă , iar vindecarea acesteia este și mai importantă decât doar remedierea efectelor vizibile .Disputele pentru șefia în relație în raport cu persoana iubită ar putea cauza ceva neplăceri, așa că atunci când lucrurile nu mai merg spre o direcție care vă convine, puteți aplică o tehnică de amânare , este cea mai practică și la îndemână soluție pentru situația în cauză.

Este timpul în iunie pentru o strategie care să vă aducă și mai aproape de ceea ce înseamnă o sănătate perfectă, așadar nu ezitați să puneți în aplicare planurile pe care le-ați tot amânat până acum.

error: Content is protected !!