Valentine's Day sărbătorit de Google printr-un Doodle special

Google sărbătorește astăzi Ziua îndrăgostiților printr-un logo animat minunat.

Ziua Indrăgostitilor: Cum să-ți petreci ziua și cele mai bune cadouri pentru partenerul dumneavoastră dar și orice altceva ce trebuie să știi.

Este o zi în care oamenii își arată dragostea și afecțiunea lor pentru o altă persoană-de obicei sub formă de cadouri oferind începând de la cărti, flori, bijuterii, articole vestimentare, parfumuri și cosmetice dar și mesaje și urări.
Valentine's Day Doodle
Ciocolata se pare că dea lungul timpului această a fost cadoul preferat de Ziua Indrăgostitilor dar și florile. Cele mai bune băuturi romantice sunt la alegere și sunt de asemeni în funcție momentul romantic…

Tot cu ocazia acestei sărbători puteți opta eventual în cazul în care nu doriți să gătiți sau din lipsă de timp, la varianta cea mai la îndemână comandând o pizza în formă de inimă sau orice alt preparat cu care să îți impresionezi persoana iubită.

Dacă vremea vă permite ar fi ideală și o ieșire în aer liber care să vă dea un plus de energie, aerul curăț face bine organismului, de asemeni este momentul perfect pentru o cerere în căsătorie în cazul bărbaților care să marcheze această sărbătoare și care să fie un motiv în plus așteptarea ei.

Tu cum îți impresionezi partenerul/a de Ziua îndrăgostiților?

error: Content is protected !!