Horoscop Leu 2016

Confuziile vor exista la tot pasul și, deși sunteți mai degrabă în postura de victimă a acestora, prin atitudinea voastră hotărâtă aveți cele mai mari șanse să prindeți trenurile existente care, chiar dacă nu vor rezolva situația pe termen lung, va pot pune măcar într-o situație de adăpost în raport cu așteptările voastre , până când agitația generală se mai liniștește.În luna mai simțiți că parcă toată lumea trage în direcția opusă, preferând pacturile tacite în dauna acțiunii ferme și acest lucru vă creează o stare de revoltă interioară.

Veți primi însă suport din partea apropiaților, așa că atunci când va părea că toți ceilalți parcă v-au pus gând rău veți observă cât de importantă este o vorba bună, aducătoare de liniște, pe care o auziți de la un bun prieten.Luna iunie vine cu mai multă activitate și asocierile noi realizate până acum pot trece la un nou nivel de dialog, în care se planifică în mod concret activitatea de producție.

Implicată va fi și familia, și s-ar putea ca muncă depusă aici să fie consistență, însă veți putea constata la sfârșit că ați reușit prin inițiativa voastră să aduceți mai multă bunăstare în cadrul familiei și asta nu are cum să nu vă facă mândru de această realizare.

Luna iulie aduce mult visatul cadru general al frumosului însă pentru voi va fi foarte important să luați decizii inspirate din punct de vedere financiar, pentru a vă putea afișa apoi alături de cei dragi cu un zâmbet larg și sincer. Este în același timp o perioadă în care se face dreptate în toate relațiile ce țin de raportul cu prietenii și gașcă de care aparțineți astfel că dacă ați fost și ați rămas devotat frumosului, echilibrului și spiritului justițiar, veți putea culege acum alături de apropiați roadele întregii voastre munci.

Luna august este o lună a revoltelor în cadrul familiilor iar dumneavoastră aveți de data asta, culmea, un rol împăciuitor, deși de cele mai multe ori va trebui să acționați pe ascuns și să fiți extrem de atent la detalii pentru a evita conflicte deschise gratuite.

Este foarte probabil ca aceste sarcini pe care vi le asumați acum să vă aducă într-un final mai mult încurcătură verbală decât beneficii, mai ales dacă veți fi nevoit să vă mutați dintr-un loc în altul pe nepusă masă, așa că fiți atenți la cât de clar comunicați cu ceilalți pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. Inițiativele voastre se manifestă în luna septembrie mai puternic în zona comunicării și simțiți că până când nu ați rezolvat toate problemele ce țin de mărturisiri nespuse la timp nu puteți merge mai departe, mai ales în ceea ce privește aspectele mai delicate ale vieții în doi.

Consumați multă energie în acest domeniu în a 7-a lună a anului, însă veți putea constata că eforturile voastre nu rămân fără urmări, mai ales dacă nu exagerați și puteți rămâne devotat unui parteneriat în raport cu niște clauze onest-acceptate de ambele părți.

Iubiți banii ceva mai mult în luna august însă va trebui să înțelegeți că nu puteți ajunge direct la ei din vorbe, fără să apucați mai întâi să faceți parte dintr-un proiect solid , pe termen lung. În septembrie astrele vă îndeamnă mai degrabă la cumpătare în ceea ce privește aspectele financiare și ar fi bine să fiți atenți chiar pentru a nu avea pierderi suplimentare cauzate de propriile iluzii sau confuzii.

Aspectele financiare sunt legate direct de muncă depusă și de statutul pe care îl aveți în carieră în luna octombrie însă cu banii obținuți este bine să nu forțați călătorii luxoase decât acolo unde trebuie neapărat să ajungeți.

Noiembrie nu aduce evenimente speciale în acest domeniu. În ultima lună a anului însă, devin din nou accesibile sponsorizările primite din partea altora , sau pur și simplu ofertă directă spre rezolvarea prin intermediul vostru a unor probleme generale de viață.

Atenție mare de tot la sănătate în luna iulie și nu uitați că la un control obișnuit se poate descoperi și trata din timp în zilele noastre aproape orice tip de afecțiune, însă la fel de adevărat este că în cazul în care duceți o viață echilibrată și armonioasă este foarte probabil să nu resimțiți aproape deloc acest moment astral, astfel că va trebui să vă adaptați la situație în mod realist în funcție de situația în care vă aflați și totul va fi în cele din urmă în regulă. Luna august se pare că vă găsește contorizând greșelile trecutului prin afecțiunile prezentului. Septembrie aduce suferințe legate de comunicare , mai ales acolo unde este vorba de nemulțumiri față de imaginea de șine sau de aspectele financiare și asta v-ar putea slăbi imunitatea făcându-vă mai vulnerabili mai ales în fața răcelilor.
Horoscopul anului pentru Dragoste, Noroc, Bani, Sănătate, Carieră

error: Content is protected !!