Horoscop Aprilie 2016, Influențe si preziceri generale

Horoscop aprilie 2016Despre iubire banii și dragoste vă prezentăm horoscopul lunii Aprilie 2016, luna aceasta vine cu multă iubire, urania știe foarte bine să ne prezică viitorul.

Berbec, luna le traversează semnul este foarte posibil să fie un pic mai capricioși dar au o dispoziție de distracție și se bucură de orice gest de prietenie sau de iubire.

Taur, pentru ei este un o săptămână foarte valoroasă pentru sănătate, pentru că își pot rezolva unele probleme grave, pe de altă parte iau un start nou în viață deocamdată îl pun în minte și în inimă și urmează să-l pună și în aplicare mai târziu.

Gemeni, vor fi timp de câteva zile hotărâți să nu mai facă decât așa cum le dictează inima și mintea, să  nu se mai ia după alții și dacă e vorba de responsabilități vor neapărat să le împartă cu alții nu mai doresc, ca altcineva să profite de ei.

Rac, în acest timp racii au planuri mari de viitor, doresc să fie susținuți de familie în acest moment sau indiferent care sunt activitățile care și le propun în general vor să simtă prezența celor dragi mai ales al partenerului de viață.

Leu, pentru lei se anunță o săptămână cu multe ieșiri prin oraș sau un voiaj ori plimbare în tot cazul au nevoie de puțină aerisire și mai mult oxigen atât pentru minte cât și pentru inimă.

Fecioara, vor să impresioneze cu calitățile lor dar se pare că nu primesc acele răspunsuri pe care le doresc asta nu înseamnă să renunțe ci să fie așa cum le place foarte bun week-end-ul pentru sănătate chiar și slăbire.

Balanta, și în cazul lor la sănătate dar mai ales și la lista de priorități pe care și-o fac trebuie să își ordoneze activitățile din următoarea perioadă și următoarele zile ajută balanțele să reflecteze ce activități pot să-și asume în următoarea perioadă și ce nu deocamdată sau în împart cu alții.

Scorpion, aceștia se pare că sunt dedicați iubirii în aceste zile ei fac activitățile pe care le iubesc fie petrec, cu oamenii la care țin în tot cazul doresc să-și exprime din sentimente și dacă se poate să ia și o decizie, pe de altă parte au o lună foarte fertilă.

Sagetator, aceștia au parte de puține complicații și casă și atmosferă poate și un pic încărcată din cauza unor probleme de sănătate ale unor membri ai familiei sau diverse lucruri și discuții care trebuie stabilite, îi preocupă foarte mult viitorul și este bine să discute despre el cu ceilalți.

Capricorn, au și ei tot felul de întrebări și au nevoie de răspunsuri, fac diverse cercetări pentru afaceri sau alte probleme pe care le doresc să le rezolvre, bine ar fi să își deschidă un pic mai mult mintea și să-i asculte pe cei din jur fără să-i critite, deocamdată.

Varsator, pentru ei vorbim și de banii idei de afaceri de exemplu și bine ar fi să înțeleagă că planurile lor trebuie să fie ordonate și în al doilea rând trebuie să își găsească un cadru administrativ și legal prin care pot să își pună aceste idei în practică astfel încât să și câștige de pe urma lor.

Pesti, ei sunt foarte inspirați în sensul că au idei și au și cu cine să le pună în aplicare și se pare că sunt atât de ambițioși încât sunt în stare să treacă peste sănătate și asta ar trebui să nu o facă totuși.

error: Content is protected !!