Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 5 din 19 Ianuarie 2024

Julia are tendinta de a vorbi excesiv si nu le permite celorlalti concurenti sa se exprime, intrerupandu-i constant. Nu am inteles de ce a ramas in emisiune. Ea distruge atmosfera, ar fi intelept ca Robi sa o lase in pace deoarece oricum ii plac cei care o ignora, nu cei care stiu ce vor sau care o curteaza. Am senzatia ca, Cosmin in functie de comportamentul sau din sezonul 3, incearca sa imite un fel de Radu se pune singur in situatii delicate si se prezinta ca un baiat cam arogant, Julita pare sa caute sa fie sefa in casa fetelor, in timp ce Larisa pare sa se considere o printesa hop in tol, Daniela pare cazuta din luna.

Cred ca este admirabil faptul ca Stefan este atat de concentrat asupra lui Larisa, in trecut Larisa se plangea ca barbatii nu sunt suficient de atenti la ea, iar acum a aparut Stefan, care este foarte atent, ea declara ca vrea sa ii cunoasca pe toti. Robert se potriveste perfect cu Larisa, deoarece amandoi au conceptii similare despre viata, sunt maturi, iar Robert este un barbat realizat cu propriul sau job, faptul ca este jandarm implica un antrenament fizic si psihic intens, ceea ce indica ca este un barbat asumat, isi doreste o femeie delicata si serioasa, si sa fim onesti, o merita.

Casa iubirii din 19 Ianuarie 2024 Online

In opinia mea, tipul de barbat potrivit pentru Larisa este Robert sau Laurentiu din sezonul doi, avand caracteristici similare. Cu toate acestea, Larisa evita acest tip de barbati, deoarece nu ii place sa i se spuna adevarul in fata si nu poate sa-i manipuleze asa cum este obisnuita. Ea prefera sa se apropie de barbatii asupra carora poate avea control, insa se plictiseste rapid de aceasta tipologie. Patrick este fascinat de faptul ca toate fetele il doresc, nu are nicio intentie de a se implica in relatii serioase si a mers acolo in cautare de bani, Virginia va avea parte de o deceptie majora daca nu va lua o decizie inteleapta.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii – Sezonul 3, Episodul 5, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 19 ianuarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea pe blogulmeu.net, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 16.00.

error: Content is protected !!