Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 124 din 17 Mai 2024

Si uite incetul cu incetul cum isi arata adevarata fata Sebastian maine, poimaine vedem si bataie in casa iubirii ca doar nu degeaba am adus puscariasi in casa iubire contraziceti lumea ca nu e puscariasi ok, dar comportamentul este de puscarias deci dupa cum am spus este un om violent deja incepe sa-si arate adevarata fata nu se mai poate vede tineti in casa oameni de genul asta pana la urma o sa fie si vreo crema sau ceva asta este canalul de rusine sa va fie.

Roberta, o parsiva grupa mare provoaca scandalul, apoi se da lovita Roberto, tu stai geana pe comentarii iei notite si apoi prestezi in emisiune ce ton mieros avea pana sa apara licentiatul in casa fetelor si ce s-a activat apoi ca idee, Roberto iubitul tau nu stie sa se exprime, nu intelege sensul cuvintelor pe care le foloseste nu intelege nimic si e mereu pe langa subiecte,e de o ignoranta crasa va potriviti de minune, zano.

Casa iubirii din 17 Mai 2024 Integral

Virginia, daca tu iti pui silicoane si face cineva mishto de tine te simti bine? Cosmin are dreptate e ceva personal Robert sta ca hiena la panda sa o intrebe pe Stefania de prietenia lor, in loc sa-si intrebe iubita ce face. Daca nu se afla de botox despre ce se mai vorbiti in comentariile de aici? il criticati pe Patrick ca se baga peste tot, dar Robert azi a facut exact acelasi lucru, el e bun si destept, Patrick nu la cat de mult pistoneaza Robert subiectul dintre Patrick si Cosmin se vede clar ca are ceva personal cu cei doi, a facut exact ce a spus ca nu o sa faca niciodata in emisiune.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 124, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 17 mai 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 10.00.

partea 2 de la ora 16.00.

 

 

error: Content is protected !!