Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 63 din 17 Martie 2024

Excluzand cuplul Giuly-Robert de cateva saptamani deja, emisiunea nu mai pune accentul pe tema iubirii ci s-a transformat intr-una despre intimidare vulgaritate si stereotipuri negative aceasta schimbare poate reprezenta un adevarat pericol pentru participantii sensibili, echilibrati sau cu o conduita morala adecvata deoarece in viata reala ar putea sa evite astfel de persoane nocive, insa in acest context sunt obligati sa se confrunte zilnic cu ele din cauza orientarii productiei care nu numai ca tolereaza, ci chiar incurajeaza toate comportamentele mentionate mai sus.

Prin intermediul prezentatoarei si a regulilor care sunt evident create in favoarea anumitor concurenti existau sperante reale ca acest sezon va fi imbunatatit dar situatia devine din ce in ce mai nefavorabila. Cu toate ca Giuly si Robert nu vor forma un cuplu si in afara emisiunii, ei sunt singurii din casa care interactioneaza cu caldura si manifesta respect reciproc atat in vorbe cat si in gesturi, ei evita barfa si conflictul dintre ceilalti locuitori iar tocmai aceste calitati sunt cele care deranjeaza pe cei lipsiti de bun simt plini de comportamente vulgare si glume de proasta calitate.

Casa iubirii din 17 Martie 2024 Online

Astazi Marius chiar a dezvaluit adevarul, s-a intalnit cu Aleyna si restul se intelege implicit, soc si surpriza cu toate acestea adevarul complet nu a fost spus inca dar de ce? pentru ca Robi si Virginia s-au intalnit si ei de fapt toti patru s-au intalnit si apoi s-au despartit conform intelegerii mele cu siguranta toti sunt la curent cu acest lucru, inclusiv Mantea si echipa dar de ce nu sunt Robi si Virginia scosi in fata si descalificati?

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 63, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte, de aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 17 martie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00. Gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!