Suflete tradate Sezonul 2 episodul 86 din 18 Ianuarie 2024

Kanak ii reproseaza Radhikai ca a adus-o in casa pentru a-si indeplini amandoua planurile iar Gehna reuseste cumva si de fiecare data le strica asa ca trebuie sa faca cumva ca ea sa isi recastige locul in casa, anume acela de a fi nora preferata si cum a pierdut locul situatia ei este destul de dificila si nu suporta acest gand, asa ca ar trebui sa actioneze cat mai curand posibil.

Laudele pe care mereu le primeste Gehna de la fiecare membru din casa nu-i fac deloc bine, si are de gand cu orice pret sa-i arate acesteia unde ii este locul si trebuie sa schimbe strategia pentru ca de fiecare data cand incearca sa o umileasca stima ei de sine in fata celorlalti creste si mai mult, Kanak se gandeste sa il foloseasca de aceasta data pe Sagar in planul ei asta pentru ca ii poate aduce unele beneficii, mai cu seama ca el in acest momnet o considera mama lui noua.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 86 din 18 Ianuarie 2024 HD

Asa ca, planul lui Kanak reuseste pentru moment si murdareste rufele Gehnei chiar cu cateva ore ca familia sa se prezinte la un eveniment, Hema o vede pe Gehna suparata si incearca cumva sa-i ridice moralul spunand ca poate inlocui unele tinute. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 86 sus mentionat incepand cu data de 18 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!