Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 126 din 19 Mai 2024

Foarte nesimtit este acest Robi cum poate Virginia sa ‘considere’ o impacare cu asa om in primul rand, astazi a facut-o nesimtita pe Virginia stiind ca este filmat iar Ieri a injurat ca la usa cortului si ce tupeu pe ‘aliati’ lui sa spuna ca este ‘barbat matur’ ca nu a amplificat situatia de ieri, cand a fost evident ca el si aliatii lui au adus situatia la asa nivel, astazi a comparat ‘relatia’ dintre Sebastian si Roberta cu doua guri de cafea pai el are tupeul sa dea in altii? sa aduca rautati, ironii, insinuari, sa faca completari de doi lei sau pline de rautate cand el ar trebui sa fie ultimul de asa ceva? un om groaznic.

Ca sa scurtam povestea, nu inteleg ce tot vrea Mantea poate il vrea pe badaranul de Robi pentru ea de fapt, ea e obisnuita cu badaranii care se poarta cu ea ca si cum ar fi o marfa. Robi, este clar un necioplit, badaran nu a vazut o femeie in viata lui (probabil a cunoscut doar dame de la coltul strazii), asa ca nici nu are cum sa stie ce comportament trebuie sa aiba cu o femeie.

Casa iubirii din 19 Mai 2024 Integral

A invatat aici, in emisiune unde incearca sa arate ca si cum ar fi un mare cuceritor are complexe de inferioritate, acasa nu a avut o educatie nici nu avea cine sa i-o dea, avand in vedere comportamentul excrecabil al mamei lui iar aici, Mantea probabil indragostita de el, incearca sa-l scoata in evidenta reuseste sa-i scoata in evidenta doar prostia si analfabetismul in ce o priveste pe Virginia tipa in mod sigur adora sa fie tratata ca ultima femeie la fel ca Mantea.

O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 126, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche, cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient dar regulile acestei editii vor ramane stricte de aceasta data publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 19 mai 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00 iar in weekend transmisiile vor avea loc la ora 16:00 si respectiv la ora 19:00 gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor.

partea 1 de la ora 16.00.

partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!