Camera 609 Sezonul 2 Episodul 2 din 19 Ianuarie 2024

Diana vrea sa obtina cat mai multe informatii de la medicul care o avea sub supraveghere pe Eva, el ii recunoste ca desi o place pe Eva nu este de acord cu metodele sale de razbunare asta pentru ca ar fi putut avea consecinte asupra sarcinii sale, ea ii spune ca situatia o sa fie si mai placut daca va accepta ca el sa fie tatal copilului Evei, ca pana la urma el asta isi doreste asa ca inainte de plecare ii spune ca il lasa sa se mai gandeasca, insa ghinionul avea sa apara atunci cand se intalneste din greseala pe holurile spitalului unde de la un simplu schimb de cuvinte era sa se ajunga la o paruiala.

Doina vrea sa treaca prin vizita la Eva pentru a vedea cum se mai simte insa se loveste de un refuz placut din partea cuscrei sale, insa odata ce aude ca o sa vina si Eduard lucrurile se schimba aproape total, din cate se pare Violeta nu prea este agreata, Adina este sunata de Flori si are sa afle de o posibila vizita insa ea ii spune sa o i-a si pe Mara cu ea pentru ca are sa-i dea o veste, ulterior Mara afla ca nu trebuie sa mai stea sa-i pregateasca Violetei tinutele de oras ca trebuie sa plece.

Lasa-ma, imi place! Camera 609 Sezonul 2 Episodul 2 din 19 Ianuarie 2024 Online

Gelozia il macina cumva pe Victor care nu suporta sa o vada pe Eva prin preajma doctorului care culmea ii este si prieten inca din copilarie, faptul ca-i face vizite regulate la domiciliu Evei il deranjeaza, Victor ii spune ca stie situatia lui si ar trebui sa aiba mai bine grjia de afacerile sale, mama Evei spune ca daca ar putea nu ar lasa pe niciunul sa stea in aceasta perioada alaturi de Eva si daca ar avea vreo posibilitate i-ar alunga pe amandoi, in ajutor ii sare insa Adina.

Avem in fata o adaptare a binecunoscutului serial “Camera 309”, in aceasta incursiune si prezentare, toate elementele vor fi imprimate cu autenticitate si originalitate specifica stilului romanesc. Aceasta productie de telenovela de comedie va surprinde o actiune complexa a personajelor, iar fiecare episod isi va aduce contributia la evolutia povestii, practic, se contureaza o serie de intamplari si dorinte, evidentiind astfel o fidela oglindire a realitatii cotidiene. Scopul fiecarui actor este de a aduce in prim-plan diverse aspecte ale vietii de zi cu zi, capturand si ilustrand subtilitatile si complexitatile cotidiene in Lasa-ma, imi place! Camera 609 Episodul 2 este vorba despre povestea epica a iubirii, unde putem observa cum aceasta poate influenta destinul si, in acelasi timp, aduce schimbari semnificative in viata personajelor. In aceasta situatie, dragostea este filtrata si modelata de factorul financiar, introducand un element de conditionare legat de bani. In ciuda provocarilor si dramei ce se vor desfasura in diverse intamplari, tinerii protagonisti vor aduce o nota de prospetime si vor oferi o experienta captivanta, adaugand astfel un surplus de savoare, pe blogulmeu.net prima difuzare este astazi 19 ianuarie 2024 cu regularitate, intentionam sa va intampinam in fiecare vineri seara cu o noua difuzare memorabila.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!