Trupa Taxi scoate „Despre smerenie” de pe youtube

Trupa taxiDupă ce a făcut atâtea valuri în presă un simplu videoclip care nu a fost perceput de către oamenii exact cum ar fi trebuit. Trupa taxi a decis să scoată videoclipul piesei „Despre smerenie” de pe youtube însă acest lucru este doar temporar pentru că la mijloc este o neînțelegere de apariție în videoclip a lui Grigore Lese, care nu mai dorește să fie prezent în videoclip, astea conform lui D.Teodorescu a celor postate pe pagina sa de Facebook.

Așa că băieții au decis să retragă momentan și să revină cu o altă variantă de această dată fără Grigore Lese, însă videoclipul o să fie disponibil după Paște.

Fanii nu au stat și au reacționat, iată unul din comentarii:

S-a dovedit. Când participi la un proiect înseamnă că.. crezi în el, nu te afli acolo doar ca să încurci borcanele(asta a făcut domnul Leşe ).Explicaţiile pe care le-a dat au fost egale cu ale unei persoane care nu are prea multă şcoala. A dat dovadă de laşitate şi neprofesionalism.Pur şi simplu şi -a bătut joc de munca oamenilor. Se vede treaba că domnia sa merge după cum bate vântul. Interesant…

error: Content is protected !!