Suflete tradate Sezonul 2 episodul 84 din 11 Ianuarie 2024

Radhika vine fericita ca a reusit sa il salveze pe Anant, aceasta impreuna cu Kanak propune sa faca o petrecere insa Gehna apare si spune ca nu este in regula mai cu seama ca sotul ei o asteapta deja acasa si este probabil si obosita la cat a lucrat, asa ca neavand un plan de rezerva pe moment nu spune nimic, insa ulterior Kanak propune ca ea sa se raneasca si doar asa poate ramane in casa alaturi de Anant, asa ca imediat ce toti stau la masa, Radhika incepe sa tipe la Anant iar el vine imediat si o i-a in brate aducand-o pe pat, in acel timp Vineet apare si el si asista la intreaga scena.

Gehna este surprinsa de cum a putut Radhika sa se prefaca din nou, Kanak vine la ea si-i spune sa nu cumva sa stea in picioare pentru ca planul ei de a se preface ranita va da cu siguranta gres, ulterior ea ii promite lui Kanak ca o va face partenera sa de afaceri si imediat ce Gehna va iesi definitiv din viata lui Anant ea o sa-i dea jumatate din afaceri, Sagar se preface ca ii este foame doar pentru ca Gehna sa vina din nou la el, insa Tia apare cu mancare insa el refuza sa manance de la ea.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 84 din 11 Ianuarie 2024 HD

Gehna este curioasa despre planul pus la cale de Radhika si anume de a ramane peste noapte in casa, ea nu se mai concentreaza sa-i ofere atentie lui Sagar iar acesta incepe sa se prefaca ca ii este tot mai aproape, iar furia ei se revarsa nevrand atunci cand punea hainele la uscat, si-i varsa din greseala cu mingea cosul plin de rufe. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 84 sus mentionat incepand cu data de 11 ianuarie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!