Suflete tradate Sezonul 2 episodul 108 din 4 Aprilie 2024

Gehna incearca sa-i explice lui Sagar ca este prea tanar pentru a se casatori asta dupa ce Tia a fost aproape de a fi considerata sotia sa punandu-i acesteia vermilion pe frunte, ea ii explica mai intai de toate trebuie sa mai invete cum sa se joace si sa isi traiasca copilaria, insa ce nu stie cu adevarat Gehna este faptul ca el doar se preface iar la mijloc se afla Kanak.

Sagar isi joaca rolul iar acesta spune ca este destul de mare sa poata avea propriile sale decizii, ulterior el pleaca din curte spunand ca toata lumea in desconsidera iar Tia care trebuia sa-i fie sotie nu il baga deloc in seama, acesta merge pe strada iar din intamplare o masina il accidenteaza, insa totul este o prefacatorie pusa la cale iar Kanak spune ca este un bun actor.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 108 din 4 Aprilie 2024 HD

Familia Desai este surprinsa sa o vada pe mama lui Sagar in casa spunandu-le ca de fapt baiatul lor este casatorit si a venit sa isi i-a nora acasa, Hema este cea care a dat vestea cea mare cum el i-ar fi pus pe frunte vermilion Anant invervine si-i spune ca a fost doar o simpla neintelegere iar Tia este sora lui si nu va fi nora ei pentru ca nu a existat nimic intre ei. Telenovela ofera o perspectiva unica asupra vietii unei tinere inca de la o varsta frageda, explorand o serie de evenimente diverse pe parcursul existentei sale. Gopi, cu comportamentul sau plin de empatie si bunatate fata de cei din jur, s-a transformat in personajul favorit al telespectatorilor. Ceea ce adauga unicitatea sa este devotamentul si sacrificiile facute pentru a asigura fericirea si siguranta fiecarui membru al familiei. Sezonul viitor se anunta a fi complet diferit de precedentele, dar pentru a mentine conexiunea cu audienta, personajele cunoscute ale lui Gopi si Kokila vor reveni pentru a marca inceputul noului capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 108 sus mentionat incepand cu data de 4 aprilie 2024, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!