Suflete tradate Sezonul 2 episodul 52 din 21 Septembrie 2023

Kanak este furioasa ca partenera sa de planuri, Hema se gandeste numai la mancare si nu o ajut asa cum si-ar fi dorit, intre timp ea pune la cale un plan diabolic prin care o vizeaza pe Gehna asta dupa ce a reusit sa obtina aprecierea soacrei sale Jamuna cat si respectul celorlalti din casa, dupa ce au iesit in oras Anant pare sa fie tot mai apropiat lui Gehna si chiar au glume de indragostiti, el ii ofera flori in semn de cadou si recunostinta, in timp ce Hema mananca fara oprire, sotul ei se gandeste ca aceasta liniste nu este normala si sigur Kanak pune ceva la cale, si trebuie neaparat sa afle ce se intampla.

Pankaj vrea sa afle ce pune la cale sotia sa asa ca o intreaba subtil insa planurile nu se potrivesc la detalii, iar acesta ii aduce o floare si chiar se comporta cu ea ca doi indragostiti, Kanak ii spune de fapt ca motivul pentru care nu a fost cu familia in oras este pentru ca vrea sa-i socheze de ziua indragostitilor, familia vine acasa si-i surprinde pe cei doi in ipostaza romantica, Tia o intreaba pe Gehna ce i-a pregatit fratelui sau cu aceasta ocazie a sarbatoarei, ea ii spune ca nu stia de obicei asa ca ii propune sa-i dea inapoi un trandafir exact asa cum a facut si el, Hema este si ea mirata de Kanak.

Suflete tradate sezonul 2 episodul 52 din 21 septembrie 2023 HD

Ea o intreaba unde este furtuna despre care a vorbit, si-i raspunde ca inca este pe drum si va ajunge curand, o persoana straina care se ocupa despre cladiri vine si-i spune lui Praful ca are de gand ca a lor casa sa fie pe lista demolarilor fiind mult prea veche, insa el se contreaza si nu este de acord cu decizia pe care o propune. Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta. Va fi complet diferit de sezonul trecut, cu toate acestea, pentru a ajuta oamenii sa se conecteze, personajele populare ale lui Gopi si Kokila vor fi aduse pentru a introduce noul capitol.

Personajul negativ din drama este Kanak, care pare la inceput nora inocenta a familiei, dar pe masura ce creste alaturi de sotul ei, isi demonstreaza comportamentul real si incearca cu orice pret sa dauneze familiei Desai, in special lui Gehna, cealalta nora pe care o invidiaza pentru situatia in care se afla. Acest barbat, Anant este calm si respecta familia, dar uneori este prea exagerat si nu isi pune sotia pe primul loc. In continuare puteti viziona intregul episod Suflete tradate sezonul 2 episodul 52 sus mentionat incepand cu data de 21 septembrie 2023, cu doua difuzari pe saptamana.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!