„SnoopaVision” este noua funcţie lansată de YouTube

Coincidență sau nu Youtube a lansat astăzi funcția SnoopaVision ce permite vizualizarea clip-urilor din rețeaua sa în formatul de 360 de grade, practic când trageți de videoclip veți putea vedea cine este în spate sau pe lângă personajul respectiv.
SnoopaVision
Însă se pare că aceasta este noua păcăleală de 1 Aprilie menită să amuze utilizatorii, astăzi la fiecare clip aveți un mic buton (watch in SnoopaVision) care apăsându-l veți fi redirecționați către o pagină unde se află Snoop Dogg și Larry King care se uită liniștiți la un videoclip.

În imagini vedem de asemeni cum Snoop Dogg este duplicat stând pe diferite scaune într-o sală de cinema, fiecare personaj având câte o activitate diferită.

Cum îți dai seama că videoclipul pe care îl urmărești nu beneficiază de aveasta funcție nou implementată? Simplu am văzut că de fiecare dată când dădeam refresh paginii apăreau diferiți anii de lăsare chiar sute și mii de ani în trecut și viitor, mie așa mi-a apărut ultima dată: SnoopaVision is in beta and will be enabled on (titlul videoclipului vizionat) of the earth by 7/29/2208.

Spre încheierea spot-ului veți vedea mesajul cum: It’s Youtube. In 360°. With Snoop. Iată cum arată un videoclip în 360°!

error: Content is protected !!