Samsung Galaxy S7 și S7 Edge prezintă revoluția smartphone-urilor!

In aceasta duminica a avut loc summitul MWC 2016 din Barcelona unde Samsung Co. Ltd si-a prezentat ultimile noutati in materie de telefoane inteligente, este vorba de mult asteptatul Samsung Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge.

In cadrul evenimentului cei prezenti au folosit ochelarii VR pentru a testa noua experienta de lansare, la putin peste ora 20.00 am aflat si cum apar modelele din 2016 si multi au ramas chiar impresionati de design si performanta insa mai ales de faptul ca smartphone-urile de astazi nu mai sunt cele de odinioara acest telefon inteligent poate rezista chiar si 30 de minute in apa, si asta fara sa se deterioreze dar si de display-ul Always-on.
Samsung Galaxy S7
Suportul pentru cardul de memorie microSD a fost mutat, il gasiti langa microfon ceea ce este un lucru bine gandit ca nu mai trebuie sa desfaci capacul telefonului pentru a introduce sau scoate cardul de memorie.

In acelasi timp camera foto/video vine cu o performanta uimitoare, aceasta a suferit imbunatatiri majore si ofera o calitate maxima de filmare si fotografie, Motion Panorama va fi si ea prezenta pe acesta iar bateria este de 3600mAh o baterie puternica, ce ofera o autonomie de lucru mai mare decat predecesorul sau.
Camera Samsung Galaxy S7
Un ‘bonus’ din partea Samsung, acestia au decis sa ofere in mod gratuit utilizatorilor sai un set de jocuri special create numite Galaxy Game Pack, procesorul virtual GPU suporta jocuri de top, foarte avansate asta datorita interfatei API unica.

Suprizele nu se opresc aici, toti cei care vor cumpara un telefon nou din gama S7 vor primi fiecare cate un set de ochelari Gear VR.

Ce este ‘Gear VR’? Este noua camera de realitate virtuala din partea Samsung, cu aceasta se pot efectua filmari la 360° care pot fi vizionate oricand folosind chiar si pe terminalele Samsung.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a anuntat in cadrul aceluiasi eveniment ca ofera un parteneriat intre Oculus si noile telefoane lansate astazi asta pentru o mai buna experienta in lumea virtuala.

Deci, ce parere aveti? 🙂

error: Content is protected !!