Românii au talent Sezonul 6 revine pe 19 februarie!

După ce ne-a tot omorât cu reclamele difuzate la televizor cu preselecțiile, Românii au talent sezonul șase, își face apariția pe 19 feburuarie 2016 cu prima ediție din acest an.
Românii au talent sezonul 6
Emisiunea își păstrează formatul și orarul de difuzare aceași oră (opt și jumătate seara), până să ajungă la finalizarea preselecțiilor, juriul dar și prezentatorii au avut o misiunea grea, au colindat toată țărișoara pentru a găsi ‘talentul’, care să poată face dovada reală că poate primi din prima cei trei de ‘Da’, dar să și demonstreze că poate fi un concurent ce poate face față tuturor provocărilor, ce mai, să aibă talentul prin vene! 🙂

Juriul pentru Sezonul Șase este format din aceași: Doamnă Andra Măruță, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu! Ei vor face show-ul să prindă culoare, de restul concurenții au misiunea de a-i da viață!

Ca de fiecare dată, oamenii au venit cu miile la etapa de preselecție și este clar că să găsit Românul cu talent din 2016, el se lasă descoperit urmărind fiecare ediție din acest sezon ce cu siguranță ne va ține lipiți de micile ecrane, în fiecare seară de vineri.

error: Content is protected !!