Fructul Oprit Sezonul 2 | Blogul Meu

Fructul Oprit Sezonul 2

Prima telenovela care a atras foarte multi fani din randul adolescentilor si care a facut furori inca de la primele episoade difuzate, telenovela Romaneasca “Fructul Oprit” continua cu Sezonul 2.
Fructul Oprit Sezonul 2
Dragostea nu mai are rabdare, descopera mastile iubirii, in noul sezon 2 din fructul oprit. Poveste inspirata din filmele turcesti care dupa cum prea bine stiti fac si ele zeci de mii de fani, povesti din viata reala si care prezinta adevarata fata a lumii in care traim.

Serialul Fructul Oprit Sezonul 2 continua seria evenimentelor aparute in viata unui om si care nu este decis sa aleaga intre o iubire sau doua, de fapt decizia de a alege intre doua iubiri.

Drama serialului ,,Fructul Oprit II,, incepe in aceasta toamna si promite un nou plan de actiune care o sa impresioneze publicul. Data de lansare oficiala pe micile ecrane este prognosticata a fi pe 15 septembrie 2018 pana atunci.

Citeste si:

salam cu nevasta lui

ȘOC în lumea manelelor: Soția lui Florin Salam a fugit de acasă cu jumătate de milion de euro și s-a dus la fostul iubit, un bărbat căsătorit

Soția lui Florin Salam a decis să fugă din casa manelistului pentru a ajunge, din …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!