Suflete tradate episodul 1103 din 9 septembrie 2019

Ramakant îi cere scuze lui Gopi si lui Jaggi. Urmila, Gopi și Jaggi o conving pana la urma pe Sita să se casatoreasca, cu Ramakant.

Sita acceptă propunerea de căsătorie a lui Ramakant, iar cei doi se căsătoresc în fața familiei Modi. Gopi devine se emotioneaza cand ii vede pe cei doi, si își amintește de trecutul ei. Urmăriți întregul episod, si ULTIMUL EPISOD DIN SUFLETE TRADATE numai pe blogul meu.

Serialul prezinta intr-o nota unica, situatia unei fete inca de mica si care are parte de-a lungul vietii de tot felul de intamplari, Gopi este personajul cel mai indragit de telespectatori datorita comportamentului sau si bunatatea pe care o arata fata de toata lumea dar mai ales de sacrificiile pe care aceasta le face pentru ca fiecare membrul al familiei sa fie multumit si in deplina siguranta.

Kokila este genul de soacra care la randul ei isi doreste sa aiba o nora care sa-i ia locul dupa ce aceasta nu o sa mai fie, si sa incerce sa tina si Gopi familia unita de fiecare data indiferent de situatie. Radha este personajul negativ din aceasta drama care la inceput pare o copila inocenta insa crescand isi arata cu adevarat comportamentul real si chiar incearca cu orice pret sa faca rau familiei Modi, dar mai ales lui Gopi care ii este sora si o invidiaza de starea in care se afla ea.

Ahem este genul de barbat care isi pastreaza calmul si isi respecta familia, insa in anumite situatii este prea exagerat si nu isi pune pe prim plan sotia inainte de toate, fapt ce il dezavantajeaza. In continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

Acest episod este disponibil fara traducere, varianta cu traducere este pusa in fiecare seara pentru ziua respectiva.

Daca ti-a placut, spune-ne ce parere ai despre episodul din aceasta seara? Te invit sa lasi un comentariu mai jos in formularul de comentarii!

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 17 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 58

Dupa ce aproape toata saptamna s-a jucat putin cu unii din casa Mariana simte cum …

8 comments

  1. Ma scuzi,dar aici se termina serialul???

  2. Se termina serialul pe 9 septembrie 2019?

  3. Acesta este finalul serialului?

  4. In ce episod va aparea shahrukh khan?

  5. Subtitrare in romana ??

  6. nu are 2168 de episoade?
    una este pe internet si alta se da la tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *