Motorina și Benzina s-ar putea scumpi din cauza Refugiaților

O știre conform hotnews.ro arată cum se pot scumpi carburanții, dacă legea propusă de Germania și susținută de un comisar european va intra în vigoare în perioada următoare.

Am putut vedea săptămâna trecută cum litrul de carburant costa la unele stații peco sub 1euro/l, un fapt foarte bun pentru toți Românii care până acum au fost nevoiți să alimenteze chiar și cu 6.7Ron per litru cum să întâmplat în vară anului trecut, însă se pare că minunile nu țin foarte mult, cel puțin așa se arată într-o știre pe site-ul mai sus menționat.
Taxa pe carburant
Taxa pe carburant este o idee și în același timp o măsură luată în considerare la nivel European pentru a reduce costurile de întreținere a refugiaților, profitând de faptul că prețul petrolului a atins cel mai mic nivel din istorie, adăugarea acesteia ajută în mod direct țările care primesc în flux considerabil de refugiați, propunerea prevede ca această taxă să fie o altă sursă proprie de banii după terminarea fondurilor oferite de statele U.E cât și a celor de proveniență națională.

Propunerea vine din partea lui Wolfgang Schäuble, ministru de finanțe al Germaniei, propunere ce are în vizor 28 de țări membre printre care se numără și România.

Această măsură va scoate din nou transportatorii în stradă mulți dintre aceștia deja o consideră nejustificată, bineînțeles dacă se va aplica vom avea din nou noi dispute dar și controverse pe această temă, cert este că dacă această taxă se va aplica mulți dintre noi nu își vor mai permite plimbări cu mașina ci doar cu autobuzul.

În plus ne putem aștepta de asemeni la o creștere bruscă și a prețurilor la unele produse alimentare sau nealimentare, pentru că orice scumpire a carburanților aduce mereu scumpiri surpriză!

error: Content is protected !!