Furtună pe Bosfor din 22 februarie vine cu noi episoade

O veste bună și una mai puțin bună avem astăzi, serialul “Paramparça” își continuă difuzarea pe Kanald de la ora opt seara lunea și marțea, telenovela ajunge la respectabilul episod 52 în Turcia și are deja un succes de invidiat datorită întâmplărilor și schimbărilor ce au avut loc în serial, destinele tuturor actorilor vor fi schimbate drastic făcând astfel mai interesantă și mult mai frumoasă acțiunea serialului.
Furtună pe Bosfor
Vestea despre care vorbeam la început este legată de actrița Nurgül Yesilçay care a luat decizia de a se retrage din “Furtună pe Bosfor” după episodul 52, motivul plecării personajului Gülseren din producție este cauzat de contractul pe care l-a semnat de numai 52 de episoade, la începerea filmării telenovelei, însă zvonurile care au tot umblat spun altceva și se spune că motivul real al plecării acesteia fiind un conflict pe care l-a avut cu actorul Erkan Petekkaya și care sa menținut tot mai aprins pe tot parcursul telenovelei.

Relația profesională dintre cei doi a luat amploare abia după scena în care Cihan o cere de soție pe Gülseren și conform presei turcești Erkan a fost cel care sa împotrivit să filmeze scena în care trebuia să o sărute pe Nurgül.

Cert este că plecarea lui Nurgül o aduce ca și înlocuitoare pe o altă actriță pe nume Sükran Ovali care va continua filmările însă nu se știe exact dacă o să joace rolul lui Nurgül sau o i se va da spre interpretare un personaj cu o importanță asemănătoare ori nu.

Trebuie să vă spun și că difuzarea lui “Bahar – viată furată” o să aibă loc începând de miercuri și până vineri cu același interval orar de difuzare. Deci, ce părere aveți?

error: Content is protected !!