Se lansează „Bake Off Romania”, Protv își propune să fie regele audiențelor

Emisiune ce are la origine formatul din Marea Britanie, si anuntata inca de anul trecut din toamna, „Bake Off” vine in curand la Protv ca fiind cel mai de succes concurs de gatit.

Cum e treaba cu emisiunea „Bake Off Romania”?

In principal cred ca ati mai auzit si vazut astfel de emisiuni, mai exact vor fi 12 concurenti care se vor bate in bucatarie pe cele mai bune deserturi create vreodata insa totul va fi sub stricta atentie a juratilor specialisti, trei la numar Simona Pope, Alex Stan dar si Tudor Constantinescu.
Bake off Romania
Emisiunea va fi prezentata de catre Nicolle Stănese, amanarea acesteia se pare ca a avut loc din cauza unor mici probleme pe care unul dintre jurati le-ar avea cu legea, insa cu toate acestea speram sa nu influenteze intr-un mod negativ derularea emisiunii si sa prinda la public asa cum si celelalte emisiunii ale trustului pro au facut si pana acum.

Momentan data exacta a lansarii pe micile ecrane nu este data publicitatii insa cert este ca isi va face prezenta in perioada imediat urmatoare, pana atunci puteti viziona un mic material video din U.K sa va faceti o idee despre cum se va desfasura emisiunea concurs si in Romania.

error: Content is protected !!