Ea este pisica închisă într-un magazin sigilat de fisc

Din neatentie sau nu, ea este pisica care in fiecare zi sta singura dincolo de geamurile magazinului, aceasta a fost inchisa odata cu magazinul pe care inspectorii Anaf au decis sa-i suspende activitatea respectivului patron, care conform protv, este un om de afaceri turc si nu a mai fost vazut deloc de cand agentii ANAF i-au sigilat la propriu magazinul.

Motan sechestrat in magazin
Sursa foto: Captură video

Magazinul despre care face referire se afla in Severin si deja lumea a inceput sa-i cunoasca trista poveste, in fiecare zi pisica apare si sta nemiscata uitandu-se cum lumea ce trece pe strada incearca sa o scoata de acolo, unii trecatorii au incercat chiar sa-i dea ceva de mancare pe sub usa dar nu au reusit pentru ca nu e prea ingust spatiul.

Trecatorii isi fac griji pentru felina, pentru ca acesta este vizibil foarte slabit si fara vlaga de atata timp cat a stat inchis acolo, se si vede pe alocuri cum a incercat sa iasa dovada stau unele articole vestimentare rasturnate prin vitrina magazinului, unii spun ca poate a intrat printr-o gaura ce este posibil sa fie prin acoperisul cladirii insa nu se stie exact.

Cert este ca unii confirma ca pisica are deja cateva saptamanii bune de cand tot sta acolo, iar unii deja se gandesc la ce e mai rau, de atata timp inchis acolo fara apa sau mancare este putin probabil ca acesta sa o mai duca mult, de fapt mult este si cateva minute mai ales dupa timpul petrecut acolo.

Momentan nimeni nu o poate ajuta in vreun fel, ce spun autoritatile?

Cu toate ca un cetatean milos a anuntat toate forurile, raspunsul lor celor de la A.N.A.F a fost clar nu se poate intra in acel magazin fara prezenta procurorului de caz atunci cand se umbla la sigiliul magazinului scriu reporterii stirileprotv.ro iar acesta nu era disponibil joia aceasta.

In concluzie salvarea acesteia vineri chiar vineri 5 februarie, la ora 10 ale diminetii, pentru cei care vor sa fie prezenti cand are loc operatiunea de salvare poate va ajuta sa stiti.

error: Content is protected !!