Mica mireasa program de difuzare schimbat de Nationaltv

Mica mireasa difuzare serial
Foto: Captura video

Schimbare importantă pentru Mica mireasă făcută de Nationaltv, inainte de toate vreau sa va spun sa stati fara griji pentru ca Mica mireasa nu a ajuns la ultimul episod inca, insa a avut loc doar o mica schimbare a programului de difuzare, astfel ca vom putea vedea telenovela Mica mireasa incepand de luni si pana joi la aceasi ora adica 19:15 in fiecare seara, urmand ca de vineri si pana duminica sa fie transmisa telenovela Suflete tradate, tot de la aceasi ora.

Mutare strategica din partea staff-ului Nationaltv sau un inceput de esec si in ce zile se difuzeaza telenovela?

Cu siguranta este o mutare strategica, tind sa cred asta pentru ca in ciuda sutelor de mii sau chiar posibil mai mult de fani, serialul a cucerit numai un segment de piata si chiar unii au renuntat pe parcurs la vizionare intrucat episoadele au fost scurtate si au avut loc schimbari de personaje aproape tot timpul insa este foarte lung, deci o sa sara peste 1000 de episoade asta e parerea mea si sper sa se adevereasca!

Deci Mica mireasa nu sa terminat! Continua ca de obicei numai ca pentru a schimba putin ‘meniul’ a fost introdus Suflete tradate care isi propune sa devina serialul anului, insa asta ramane momentan de vazut daca o sa si reuseasca.

Pana data viitoare, va invit sa va spuneti parerile putin mai jos. 🙂

error: Content is protected !!