Mica mireasa ultimul episod 16 februarie 2017 | Blogul Meu

Mica mireasa ultimul episod 16 februarie 2017

Ultimul episod a fost joia trecuta mai exact Mica Mireasa Episodul 1129 Balika Vadhu s-a terminat brusc fara o anuntare in prealabil a fanilor acestui serial, dezamagitor as putea spune, serialul este inlocuit cu un altul pe nume Suflete trădate („Saath nibhana saathiya”), care va fi difuzat zilnic dupa ce Mica mireasa s-a terminat.
Mica mireasa ultimul episod
Mica mireasa a fost cel mai frumos serial indian de pana acum chiar daca a avut cateva transformari de-a lungul timpului acesta a reusit sa gaseasca de fiecare data cate o noua actiune filmului, facandu-l la fel de interesant si captivant ca si pana acum, ajuns la putin peste 1000 de episoade cu siguranta o sa fie un serial pe care urmasii nostri il vor aprecia la fel cum si noi am facut-o, intamplarile prezentate in acest serial fac parte din realitate si in unele cazuri multe persoane dintre noi se pot regasi foarte usor, de la ura, intriga, suspans si fericire pana la momente calde de dragoste care daca nu a transmis emotia completa cu siguranta ti-au facut “pielea de gaina”.

In continuare puteti revedea ultimul episod din serialul terminat Mica mireasa Ep. 1129 din 16.02.2017 si nu uita sa lasi parerea ta intr-un comentariu!

Citeste si:

umbre sezonul 2

Umbre Sezonul 2 Episodul 6 din 17 Decembrie 2017

Vizioneaza duminica aceasta serialul Umbre sezonul 2 episodul 6 din data de 17 Decembrie 2017 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *