Ochii din umbră din 14 Februarie are un nou sezon!

Ernest, băiatul care unii spun că le ‘distruge casnicia’ prin emisiunea sa are un nou sezon deja filmat și îl putem vedea de Valentine’s day adică duminică! Ochii din umbra 2016

Conform tvmania.ro de la filmări nu au lipsit și micile evenimente neplăcute, și sincer de câte ori am văzut această emisiune chiar mare mi-a fost mirarea cum de nu pățesc nimic operatorii sau prezentatorul, doar știți că nu toată lumea dorește să apară peste noapte ca și vedetă care înșeală, unii poate sunt cunoscuți de oamenii bine și nu vor să-și păteze în vreun fel imaginea ori alții se cred batman și direct sar să te scuture.

Revenind la subiect se pare că unul dintre operatorii a fost rănit de o persoană, momentan necunoscută și care conform sursei de mai sus nu prea se înțelege cu legea.

Ernest nu este singur când face toată treaba asta, are un detectiv particular care îl ajută.

Deci era și normal să fie așa, pentru că singur este multă muncă în spatele acestei emisiuni dar și riscuri, pur și simplu emisiunea nu are decât singurul scop de a scoate la iveală adevărată față a persoanei de lângă tine.

Ca de fiecare dată emisiunea Ochii din umbră a reușit să aibă un rating de invidiat și se pare că și de această dată poate face același lucru, așadar duminică chiar de Ziua îndrăgostiților începând cu ora 22:00 vizionați noul sezon Ochii din umbră o producție Kanald.

error: Content is protected !!