Ea este femeia care alăptează cățelul la sân!

Să fie asta noua modă sau trend, nu cred! Însă nu știu dacă este chiar recomandat să-ți lași cățelul să își facă burta plină de la propriul tău piept sau Românește zis ‘țâță’!

Catel alaptat la san
Sursa foto: Captură video

Videoclipul pe care l-am găsit are deja un an pe youtube și a făcut multe furori la vremea respectivă însă am decis să scriu un post despre acesta să aflu și părerile voastre cu privire la acest aspect, este normal și igienic să faci așa ceva? adică mă gândesc dacă ai copil mic nu de acolo o să fie și el alăptat? Nu este mai bine ca fiecare să aibă sursa sa de hrană? mă gândesc că poate cățelul respectiv a fost abandonat și găsit și i s-a făcut milă de el însă era cu siguranță mai bine să-i fi cumpărat un biberon.

Pe lângă acest aspect cred că laptele uman nu le face un bine animalelor, mai mult îi strică la burtă pentru că este lipsit de nutrienții pe care le are un lapte de origine animală, adică le faci bine dar și rău, în plus nu este sănătos pentru copilul tău pentru că pot lua diferite boli, așa că mare grijă.

Femeia din imaginile alăturate este de origine din Brazilia așa că nu știu cât o să puteți înțelege din ce zice, tot în video o să vedeți cum unul dintre copii are clar intenția de a lua cățelul de la sânul mamei lui însă este luat să nu strice buna dispoziție.

Deci a devenit un fel de mamă surogat pentru căței, dacă vi se pare acest lucru ciudat vă îndemn la calm pentru că astfel de videoclipuri deja au început să apară precum ciupercile după ploaia de vară!

error: Content is protected !!