Profu’ Sezonul 2 episodul 2 din 18 Februarie 2021

O noua secretara pare sa-i atraga atentia Profului care desi este indragostit, acesta pare sa admire si prezenta ei, apar noi elevi cu probleme vechi dar asa cum stim sunt multi care intra in bucluc iar filmarile au decrus bine.
Misu este cel care rezolva aceste genuri de probleme si daca este cazul intervine dupa cum se cere, reusind astfel sa-i treaca pe cei in nevoi de micile obstacole care i-ar putea face sa ia decizii care nu le vor face bine pe viitor, au fost cazuri in care el a intervenit si in probleme de familie a elevilor doar sa afle daca acestia au lucruri ascunse si care se reflecta in notele pe care le obtin de fiecare data.

In final totul este doar o pura comedie care isi propune sa arate unele aspecte reale ce inca se intampla prin scoli si care uneori se trece de la un aspect la altul doar pentru a contura unele elemente dar si situatii limita la care trebuie tot timpul sa avem in vedere un singur aspect, acela de a ramane mereu corecti.

Profu’ 18 Februarie 2021 Online

Ideea de a-i ajuta a intervenit ca urmare a diferitelor probleme pe care deja le stim si se practica aproape in toate scolile din nefericire si stim cu totii ca unii sunt discriminati sau santajati ori intalnesc situatii in care drepturile le sunt incalcate. Pentru ca peisajul sa fie complet, din el nu dispare nici directorul care este putin mai incapatanat si chiar daca unele situatii rele se petrec direct sub nasul sau, nu reuseste niciodata sa le dea de cap, si intervenita lui Profu’ pare sa fie chiar benefica motiv pentru care nu prea intervine de teama ca nu le poate controla. Insa totul pare sa ajunga intr-un punct in care doar o singura femeie reuseste sa-i strice unele planuri si aceea este Ana Casian care fiind noua ii atrage acestuia atentia, si reuseste chiar sa-i dea un cumul de sentimente.

Fiecare episod il putem urmari doar joi seara dupa orele 21.30 si care timp de mai bine de o ora avem parte de cele mai interesante intamplari difuzate din Profu’ Sezonul 2 Episodul 2 din data de 18 Februarie 2021 care in mod sigur nu vor crea dependenta, ci ne v-a apropia si mai mult de momentele ce vor urma.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!