Profu’ Sezonul 2 episodul 6 din 18 Martie 2021

Misu ii cere ajutorul profei pentru a face o conexiune intre doi tineri si de aceasta data primeste aprecierea sa totala cum stie sa faca si astfel de legaturi, si daca ea este cea cu solutiile inteligente a lasat-o sa isi faca singura planurile, directorul a tinut sa le explice amandurora cateva chestii de cuplu insa Ana a spus ca nu este vorba de asa ceva si le spune sa se descurce cum stiu ca nu il intereseaza viata lor personala.

Acesta isi anunta elevii ca mai este putin si o sa fie oameni asumati si atunci nu o sa aiba nimeni grija de ei si ar trebui sa i-a lucrurile mai in serios, asa ca s-a gandit sa-i adune pe toti laolalta poate isi gasesc si ei un plan in acest sens pentru ca scopul sau sa fie indeplinit, vestea cum Antonia trece printr-o perioada mai grea il surprinde pe Prof care afla ca este insarcinata deci sfaturile lui nu au fost folositoare tot timpul.

Profu’ 18 Martie 2021 Online

Imposibilul are forma proprie prin care se impune in fata micilor probleme, o singura greseala tranforma viata elevilor in chestii de oameni maturi care-i pune in fata cu toate responsabilitatile.
Ideea de a-i ajuta a intervenit ca urmare a diferitelor probleme pe care deja le stim si se practica aproape in toate scolile din nefericire si stim cu totii ca unii sunt discriminati sau santajati ori intalnesc situatii in care drepturile le sunt incalcate. Pentru ca peisajul sa fie complet, din el nu dispare nici directorul care este putin mai incapatanat si chiar daca unele situatii rele se petrec direct sub nasul sau, nu reuseste niciodata sa le dea de cap, si intervenita lui Profu’ pare sa fie chiar benefica motiv pentru care nu prea intervine de teama ca nu le poate controla. Insa totul pare sa ajunga intr-un punct in care doar o singura femeie reuseste sa-i strice unele planuri si aceea este Ana Casian care fiind noua ii atrage acestuia atentia, si reuseste chiar sa-i dea un cumul de sentimente.

Fiecare episod il putem urmari doar joi seara dupa orele 21.30 si care timp de mai bine de o ora avem parte de cele mai interesante intamplari difuzate din Profu’ Sezonul 2 Episodul 6 din data de 18 Martie 2021 care in mod sigur nu vor crea dependenta, ci ne v-a apropia si mai mult de momentele ce vor urma.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!