Profu’ Sezonul 2 episodul 8 din 8 Aprilie 2021

Directorul primeste asigurari din partea Anei cum Misu isi cunoaste limitele iar aceasta are de gand sa il gaseasca pe acesta unde s-a ascuns de ea, si vizita ei acasa la Prof se pare ca s-a lasat cu unele surprize consumate deja si care au deja cateva repercusiuni asupra viitorului lor, cel mai probabil aceasta este insarcinata iar de acest fapt nu se poate convinge decat dupa ceva timp si un test pe care trebuie sa il faca.

In scoala de petrec lucuri mai putin obisnuite si care fac parte din ordinea zilei, cei mai mari isi pun la zid colegii de clase mai mici prin intimidari si diverse strategii de demoralizare, cele intamplate in scoala chiar sub ochii lui Misu a enervat-o rau pe Ana si treaba cu cercelul gasit la el in buzunar pare sa fie un motiv de cearta si aceasta ii cere sa aiba un simt al realitatii mai dezvoltat pentru a face diferenta in tipul de relatie dintre ei si fostele sale aventuri care par sa mai daca in continuare parte din prezentul acestuia.

Profu’ 8 Aprilie 2021 Online

Faptele sunt cele care vorbesc despre intentia reala a unui om, de acest fapt s-a convins Ana in privinta lui Misu dupa cele descoperite de aceasta cu privire la fostele sale aventuri la care nu ar fi renuntat usor.
Ideea de a-i ajuta a intervenit ca urmare a diferitelor probleme pe care deja le stim si se practica aproape in toate scolile din nefericire si stim cu totii ca unii sunt discriminati sau santajati ori intalnesc situatii in care drepturile le sunt incalcate. Pentru ca peisajul sa fie complet, din el nu dispare nici directorul care este putin mai incapatanat si chiar daca unele situatii rele se petrec direct sub nasul sau, nu reuseste niciodata sa le dea de cap, si intervenita lui Profu’ pare sa fie chiar benefica motiv pentru care nu prea intervine de teama ca nu le poate controla. Insa totul pare sa ajunga intr-un punct in care doar o singura femeie reuseste sa-i strice unele planuri si aceea este Ana Casian care fiind noua ii atrage acestuia atentia, si reuseste chiar sa-i dea un cumul de sentimente.

Fiecare episod il putem urmari doar joi seara dupa orele 21.30 si care timp de mai bine de o ora avem parte de cele mai interesante intamplari difuzate din Profu’ Sezonul 2 Episodul 8 din data de 8 Aprilie 2021 care in mod sigur nu vor crea dependenta, ci ne v-a apropia si mai mult de momentele ce vor urma.

Episodul anterior.


Server 1.


Server 2.

error: Content is protected !!