Profu’ Sezonul 2 episodul 5 din 11 Martie 2021

Operatiunea dulapul s-a dovedit a fi una buna, in meciul avut chiar la ei acasa s-a incercat castigarea acestuia doar pentru a ridica oarecum nivelul scolii, reusita avea sa vina cu diverse beneficii, directorul a venit sa-i spuna lui Misu ca parintii unor elevi il tot ameninta cu diverse procese si ar trebui sa i-a atitudine in acestea.

Pentru ca nu se poate descurca nu niste parinti suparati foc, directorul ii spune lui Misu ca el o sa fie cel care se duce la sedinta cu parintii, Ana a venit in clasa si a plecat ca fulgerul insa s-a dus dupa ea si i-a cerut scuze pentru diseara caci nu o sa vina pentru ca directorul i-a oferit misiunea de al salva.

Profu’ 11 Martie 2021 Online

Un sprijin consistent asigura cumva o continuitate in anumite programe care sunt in favoarea elevilor, asa a spus initial directorul insa pe parcurs variantele pe care le-a ales s-au mai schimbat si au aparut probleme.
Ideea de a-i ajuta a intervenit ca urmare a diferitelor probleme pe care deja le stim si se practica aproape in toate scolile din nefericire si stim cu totii ca unii sunt discriminati sau santajati ori intalnesc situatii in care drepturile le sunt incalcate. Pentru ca peisajul sa fie complet, din el nu dispare nici directorul care este putin mai incapatanat si chiar daca unele situatii rele se petrec direct sub nasul sau, nu reuseste niciodata sa le dea de cap, si intervenita lui Profu’ pare sa fie chiar benefica motiv pentru care nu prea intervine de teama ca nu le poate controla. Insa totul pare sa ajunga intr-un punct in care doar o singura femeie reuseste sa-i strice unele planuri si aceea este Ana Casian care fiind noua ii atrage acestuia atentia, si reuseste chiar sa-i dea un cumul de sentimente.

Fiecare episod il putem urmari doar joi seara dupa orele 21.30 si care timp de mai bine de o ora avem parte de cele mai interesante intamplari difuzate din Profu’ Sezonul 2 Episodul 5 din data de 11 Martie 2021 care in mod sigur nu vor crea dependenta, ci ne v-a apropia si mai mult de momentele ce vor urma.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!