Iubirea invinge Episodul 26 din 11 Martie 2021

Este ceremonia sofranului la Prerna acasa, Madhuri pune sofran apoi Rajesh tatal lui Prerna aplica pasta de sofran. Apoi matusa lui Prerna zica sa puna si Anurag, mai apoi ei vorbesc si Anurag cade peste Prerna si se murdareste de sofran, el merge sa se spele si Prerna da peste el cand e fara tricou pe el. Acolo in camera, ei ajung din nou unul peste altul in pat, Madhuri e suspecta de ce stau ei asa mult, ea zice lui Mohini ca Anurag e in baia lui Prerna sa se spele. Mohini merge spre camera Prernei apoi Mohini se bucura mai apoi Anurag se imbraca cu tunica data de Prerna, el zice ca poarta doar un cercel la ceremonie? Apoi ea isi pune cercelul inapoi.

Prerna zice ca ii va fi dor de el dupa ce se casatoreste, el zice ca nu, si controleaza tot, ea zice ca maine se casatoreste el zice ca e timp destul pana maine, Mohini apare acolo la ei ea zice ca tunica e de prost gust apoi il duce pe Anurag jos, prietenul lui Anurag vine dupa el cu masina Madhuri zice ca oare unde merge Sid prietenul lui Anurag zice ca au aflat in registru de casatoria lui Naveen cu Madhuri.

Iubirea invinge Episodul 26 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 26 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 11 martie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!