Iubirea invinge Episodul 34 din 8 aprilie 2021

Anupam zice lui Anurag te-ai certat cu Prerna, apoi el cere iertare omului ce decoreaza pe afara, Prerna se gandeste la Anurag. Sora ei ii aduce un sari rosu superb lui Prerna, ea merge sa cumpere frunze de betel pentru Anurag. Ploaia incepe Anurag vine cu umbrela la ea, apoi umbrela e dusa de vant si ei raman in ploaie, ei isi spun te iubesc insa tot a fost in gandul ei, apoi ea i-a frunza de betel si merge spre Anurag, ajunge la casa lui Anurag unde petrecerea e in toi, este aniversarea lui Anupam cu sotia lui, o fata merge la Anurag si zice te iubesc Anurag iar Prerna vede, aceasta este Mishka o prietena de-a lui, Prerna ii vede cum femeia aia zice te iubesc, Moloy ii da un telefon Prernei, Anurag merge la Prerna si zice nu trebuia sa vorbesc asa ultima data.

El le face cunostinta, ea zice ca au fost impreuna la Londra, Nivedita zice mamei cine e fata? Mohini zice ca din cauza ei s-a intors Anurag din Londra, Mohini crede ca Anurag o place pe fata asta, ea a adus-o sa i-a ochii lui Anurag de la Prerna, Komolika o suna pe Mishka care pare ca este sora ei, Komolika zice cine e acest Anurag de care iti place? Prerna ajunge in bratele lui Anurag, apoi ea pleaca el merge la ea Prerna zice de ce mi-ai facut asta?

Iubirea invinge Episodul 34 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 34 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 8 aprilie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!