Iubirea invinge Episodul 49 din 28 Mai 2021

Anurag merge cu masina spre Prerna sa o caute, Prerna este pregatita de nunta de o femeie, acesta ajunge la locul accidentului. O femeie zice Naveen mi-a luat fiica si pana sotul meu nu te casatoreste nu o lasa, ea zice vino pentru fiica mea. Anurag ajunge la o fabrica parasita, el spune precis aici e Prerna, Anurag o vede pe Prerna si o striga dar ea nu raspunde. Prerna e dusa la Naveen, Prerna zice n-am mai vazut un barbat asa jalnic ca tine, Prerna zice ca il iubeste pe Anurag Basu, Anurag o vede pe Prerna si ei fug, Shivani afla de la Anurag unde sunt si merge cu Moloy acolo, Naveen ii vede pe cei doi.

El ii da in cap lui Anurag care cade jos, Anurag este prins de oamenii lui Naveen, Prerna accepta casatoria pentru a nu-i face rau lui Anurag, acesta insa reuseste sa se dezlege si o i-a din nou pe Prerna, oamenii lui Naveen sunt dupa ei. Moloy ajunge cu politia acolo, preotul zice baiatul a salvat-o pe fata, Anurag o duce pe Prerna prin padure, a doua zi Anurag cu Prerna se trezesc in padure.

Iubirea invinge Episodul 49 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 49 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 28 mai 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!