Destine ratacite episodul 575 din 8 Aprilie 2021

Siddanth e cu Roli in camera, el spune in gand ca e gata sa mearga cu Maya pentru a ajuta familia, preotul pregateste lucrurile pentru slujba Siddanth cu Roli vin jos, Simar cu Mata gi merg la vecini sa le zica de sarpe. Verma gi e uimita de numai de ce aude, Mata gi le zice sa nu iasa din casa in timpul slujbei, Simar zice ca poate le face rau ca e in stare de orice Mata gi le multumeste apoi si inteleptul zice ca incepe veneratia, Mata gi zice ca se vor inchina si zeitei mama, Preotul incepe slujba lui familia pe a lor, sarpele simte ca se face slujba, ea apare la casa Bharadwaj. Un vant incepe cand apare ea, vecinii se ascund, Maya zice sa opreasca veneratia ca au tradat-o, ea zice nu ma faceti sa-mi intrerup juramantul, baietii stau la usa dar sarpele ii alunga pe toti.

Siddanth aude de sus, ea zice ce credeti ca ma puteti opri? Prem se opune ei, ea il arunca, apoi baietii se opun ei ea da cu toti odata pe jos, apoi Simar iese in fata ei si zice ca nu poate opri slujba, Maya o arunca pe sus pe Simar pana spre templu apoi ea lesina, Siddanth pleaca din camera Maya i-a de gat pe sus preotul apoi Siddanth apare Maya lasa preotul, el zice ca va merge cu ea, Roli vine si ea jos, ei se imbratiseaza Maya o impinge pe Roli. Simar i-a tridentul si zice gata Maya destul, Simar arunca tridentul dar Maya il prinde.

Destine ratacite episodul 575 din 8 aprilie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 575 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 8 aprilie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

Varianta 2.

error: Content is protected !!