ProTevelion 2024 din 31 Decembrie 2023 Integral

De aceasta data Raluca si Pavel Bartos ne invita si de aceasta data sa iti petreci noaptea de Revelion intr-un mod cu adevarat memorabil alaturi de evenimentul organizat in premiera PROTEVELION 2024, ce are loc chiar in seara zilei de 31 decembrie, incepand cu ora 20:00, acolo unde celebritatile preferate ale publicului dar si cei mai remarcabili artisti vor crea pe rand momente special pentru tine, incepand de la clipe de divertisment de neuitat si pana la prezentarii unice.

In timpul celei din urma zile a anului, vom experimenta impreuna momente pline de bucurie si iti vei infrumuseta fiecare clipa. Spectacolul este conceput in jurul celor mai amuzante si captivante secvente, avand ca scop aducerea unei atmosfere pline de veselie si zambete pe fetele telespectatorilor. Cuplurile artistice formate din Carmen Tanase si Lucian Ghimisi, Teona Stavarachi si George Ivascu, Elvira Deatcu si Pavel Bartos, Anca Dinicu si Paul Ipate sunt doar cateva dintre perechile ce vor oferi interpretari pline de haz si momente ce vor starni rasete autentice.

Protevelion din 31 decembrie 2023 Online.

Impactul tehnologiei va fi resimtit in mod evident in cadrul evenimentului. O ilustra figura a comediei din genertia de aur, regretata Draga Olteanu Matei, decedata acum 3 ani, va fi adusa in prim-plan printr-un moment remarcabil, folosind o proiectie holografica. In lumina progreselor tehnologice, se va materializa o prezenta virtuala captivanta a distinsei actrite de comedie, contribuind astfel la sarbatoarea intr-un mod cu totul special. Prin intermediul unei proiectii holografice sofisticate, Draga Olteanu Matei va parea sa reinvie pentru un moment, aducand un omagiu memorabil in cadrul evenimentului de anvergura.

Datorita faptului ca nivelul de nerabdare atinge apogeul, iar clipele mult asteptate cu sufletul la gura sunt gata sa se desfasoare, ne aflam in pragul momentului de a dezvalui identitatea participantului care a stralucit cel mai intens in cadrul acestui remarcabil eveniment plin de spectaculozitate in „Protevelion 2024”. Aceasta explozie de divertisment, desfasurata in seara magica a zilei de 31 decembrie 2023, il are in rolul principal chiar pe cel care, fara sa stie, se afla in fata micului ecran, privind cu sufletul la toata aceasta manifestare. Prezentatorii, cu carisma si modul lor unic de a anima atmosfera, reusesc sa adune in fata televizoarelor un numar impresionant de telespectatori, aducand un plus de magie acestei serate pline de surprize si momente de neuitat.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!