Destine ratacite episodul 526 din 18 februarie 2021

Roli zice lui Leela sa i-a telefonul lui Vikrant, Leela merge la Vikrant dar nu poate lua telefonul, Roli spune apoi sa gaseasca telefonul tatalui ei dar Leela se teme, Vikrant merge la Simar ea zice ca sigur Prem va merge sa o salveze. Roli nu afla telefonul capeteniei. Vikrant are intentii murdare cu Simar, Simar arunca cu un praf pe Vikrant pentru a-si pierde cunostinta, el cade jos, Leela i-a dat praful lui Simar, Roli zice lui Leela ca tatal ei nu e in camera, capetenia apare el merge spre Simar. Simar i-a telefonul lui Vikrant dar cand sa plece spre Roli apare capetenia, acesta zice lui Simar ce a patit Vikrant ea zice ca era beat, Vikrant e dus la doctor, pe urma Simar suna pe Prem dar nu o aude.

Capetenia e la usa lui Simar, Prem vorbeste cu tatal lui, capetenia aproape sparge usa lui Simar, Roli se arata capeteniei, pe telefonul lui Vikrant suna omul de la hotel el zice ca i-a indus in eroare pe Siddanth si pe Prem Simar aude. Prem suna inapoi pe Simar pe nr lui Vikrant, Roli fuge in padure. Capetenia zice lui Simar ca daca tine la Roli sa iasa afara, Prem o suna dar capetenia zice sa iasa afara altfel o vor omora pe Roli.

Destine ratacite episodul 526 din 18 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 526 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!