Navighează gratuit pe internet! Weekend de net Nelimitat de la Vodafone

Internet gratuit VodafoneNumai pe 13 și 14 Februarie se oferă Cadou pentru toți clienții Vodafone așa de Ziua îndrăgostiților.

Activarea netului nelimitat se face automat, fără costuri suplimentare sau limitări de viteză.

Așa că bucurați-vă din plin de această ofertă pentru că Promoția de net nelimitat se termină în 48 de ore! Și nu este prima dată când Vodafone oferă astfel de beneficii clienților săi, anul trecut a lansat încă o ofertă foarte bună cu Vorbești, net primești.

Practic pentru orice apel efectuat sau primit primeai un anumit trafic, limitat bineînțeles până la 10Gb și se oferea odată la două săptămânii, practic erau valabili numai 15 zile după care dacă mai vorbeai îți dădea net din nou și tot așa, oferta este încă valabilă și momentan nu se știe până când dat fiind faptul că sa prelungit încă de anul trecut.

Mai mult decât atât pentru orice apel primit sau dat acumulezi automat un număr de puncte bonus pe care le poți folosi la achiziționarea unui telefon, găsiți pe site-ul lor detalii despre valoarea punctelor primite.

Punctele pot fi transferate către un alt abonat numai după ce să acumulat minim 5.000 de puncte iar dacă te-ai decis să îți iei un telefon cu ele trebuie doar să le convertești, imediat ți se va arăta valoarea lor și ți se oferă posibilitatea de a intra în posesia unui voucher de reducere.

error: Content is protected !!