Femeile isi aleg masinile dupa cum arata?

Stim cu totii ca unele femei ca si barbatii le plac masinile care au un aspect vizual captivant, insa dilema intervine cand masina care ti-a placut nu o poti achizitiona intrucat bugetul de care dispui nu o poate achita nici macar un sfert ca si valoare.

Si dand un exemplu real, la noi ca peste tot de altfel sunt unele femei care sunt ‘descurcarete’ si pot avea cam tot ce si-ar dori, imaginea de alaturi poate spune cam totul si cred ca nu orice femeie ar putea conduce o masina de cateva zeci de mii de euro.
femei si masini
Aici intervine si mentalitatea fiecareia si in acelasi timp gustul si preferintele, de exemplu o femeie poate fi atractiva chiar si fara a avea diferite accesorii care sa o scoata in evidenta, consider ca esti frumoasa fara a te umple de ‘artificii’.

Intr-o alta masura unii barbati prefera femeile care sunt independente, conducand ori o masina de lux sau o mica afacere, acest fapt poate spune foarte multe despre o femeie. Insa spre final consider ca masina nu ar trebui sa reprezinte chipul sau caracterul unei femei si ca niciodata nu poti asemana o femeie cu un morman de fiare.

Voi ce parere aveti, se poate face o asemenea comparatie?

error: Content is protected !!