Unghiile zilei: Color Club Wild at Heart swatches

Hola chicas,

Astazi va prezint o oja holografica superba de la Color Club in nuanta Wild at Heart. Mai nou am facut o obsesie pentru lacurile de unghii holografice, pana acum am decat trei dar o sa comand mai multe.

Wild at Heart este o oja holografica mov, dupa cum puteti observa si in pozele de mai jos. In lumina artificiala sau lumina slaba pare o oja mov ca oricare alta oja, dar cand este pusa in lumina naturala, un intreg univers revine la viata , hihi. Apar acele reflexii roz-rosiatice-albastre-argintii, particule holografice, este o adevarata splendoare.

Color Club Wild at Heart swatches
Ce nu imi place la aceasta oja este faptul ca s-a aplicat putin cam greu deoarece se usuca repede pe pensula. Dar asta este o nemultumire pe care o am fata de toate ojele Color Club, se usuca repede pe pensula si dupa un timp se ingroasa in sticluta. Ultima se rezolva rapid cu thinner (dizolvant special pentru oje, nu acetona).

Ojele Color Club sunt mai ieftine decat China Glaze, Essie sau OPI, fiind comercializate cu 15 ron in Romania. Le puteti gasi la Calsa . ro cu pretul acela (am comandat de la ei, sunt ok, au taxa de livrare putin cam mare, gen 25 ron parca), am vazut ca se vand si cu preturi mai mari.

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie 🙂 Voi aveti vreo oja holografica ?
Color Club Wild at Heart in lumina naturala, direct sunlight exposure, fara flash.

Color Club Wild at Heart swatches

error: Content is protected !!