Avon Eye Makeup Remover & Gel Eyeliner

In ultima perioada am scris destul de multe postari despre Avon deoarece este un brand pe care oricine si-l poate permite asa ca o sa scriu in continuare despre aceste produse, inclusiv articolul de astazi.
avon eye remover gel eyeliner
1. Conditioning Eye Makeup Remover Lotion

Ochii mei sunt pretentiosi cand vine vorba de demachiat, niciodata nu am putut folosi demachiantul de fata si pentru ochi asa ca intotdeauna sunt in cautarea unui produs bun. Din tot ce am folosit pana acum (si am incercat chiar multe), cel mai multumita am fost de cele bifazice de la Sephora si Yves Rocher si de cel Avon din postarea de astazi.

Este un demachiant crema pentru ochi care curata machiajul rapid. Imi place textura, nu lasa pielea grasa si, cel mai important, nu ma ustura ochii cand il folosesc si nici dupa.
avon gel eyeliner
2. Super Shock Gel Eyeliner

Pe blog am mai laudat aceste creioane de ochi de la Avon deoarece sunt chiar bune si, spre surprinderea multor persoane, sunt folosite si de multi makeup artisti. Sunt cremoase, foarte intense si foarte rezistente, in special cel negru este favoritul meu fara discutii. Am mai scris despre unul din ele aici iar acum vreau sa vi le arata pe toate pe care le am.

Vreau sa aflu cine a mai folosit creioanele Avon? Cum vi se par?

error: Content is protected !!