Review & Swatch: MeMeMe Poppy Tint

Nu am folosit pana acum foarte multe produse de acest gen dar astazi o sa incerc sa scriu despre MeMeMe Poppy Tint, un nuantator lichid pentru buze si obraji roz, nu clasicul rosu cu extract de trandafiri.

Poppy Tint este un produs lichid, usor cremos, care se aplica pe buze sau pe obraji pentru a oferi zonei o nuanta rozalie. Initial, cand am vazut ambalajul, am crezut ca este vorba de o oja dar cand am vazut ce scrie pe el mi-am dat seama ce este si am fost foarte incantata de produs.

mememe-poppy-tint-for-cheeks-and-lips

Pentru obraji eu folosesc acest produs ca baza pentru un blush roz (cel mai bine se potriveste cu blush-ul MeMeMe) sau il aplic pur si simplu in loc de blush. Am ales sa aplic acest produs cu pensula lui punand cateva picaturi pe obraji iar apoi sa intind bine produsul cu o pensula duo fibre.

mememe-poppy-tint-for-cheeks-and-lips 2

Pentru buze aplic o cantitate mica de produs pe buze iar apoi intind bine cu degetul, nu am nevoie de o pensula pentru buze pentru ca ideea este ca acest produs sa intre in buze si sa le pigmenteze, nu sa ramana pe buze ca un ruj sau un gloss. Peste el pot aplica orice iar daca aleg sa aplic un ruj roz nuanta acestuia va fi mai intensa.

Acest produs este foarte interesant si il folosesc aproape de fiecare data ca baza pentru blush. Exista riscul sa ramana dungi pe fata daca nu este intins bine, din acest motiv eu nu folosesc degetele ci folosesc o pensula.

Swatch:

mememepoppy-tint-for-cheeks-and-lips-swatch

Brand: MeMeMe
Product name: Poppy Tint Cheek and Lip Tint Expiry date: 6M
Quantity: 12 ml
How to use: Nuanator pentru buze si obraji.
Ingredients: AQUA, ETHYLHEXYL STEARATE, HYDROXYETHYL ACRYLATE, SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, BUTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, RED 27, CI 77492, CI 77499, PHENOXYETHANOL, METHYLPARABEN, ETHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN, ISOBUTYLPARABEN. Price: 5.25
Where to buy: http://www.mememecosmetics.co.uk

error: Content is protected !!